2777
2789
عنوان

کرمانیا زود بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3648 بازدید | 83 پست
الان تو مشهدم . یخچال و لباس شویی و تلویزسون و سرویس چوبم با شوهرمه برا همین مادر شوهرم حرصش گرفت

خب مشهد تا اینجا که خیلی فرق داره رسمشون شما زیر بار نرین

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

من کوردم ۴ تا فرش و ۶ تا پشتی و یکم پتو و بالش بردم همینارم دعوامون میشه میگم پاشو از رو فرشام ...اصلا اینقدرم بدم میاد شهرای دیگه این رسمو دارن دخترو بهشون بدی جهیزیه ی کاملم برا پسر مردم بخرن ...من که یه فقره چک صدمیلیونی بدون تاریخ از شوهرمم دارم .....والا مر ای کورد زناشونم تا آرنج النگو میندازن خودشونم بهترین خونه زندگی ترتیب میدن برات ...وظیفشونه ندارن زن نگیرن !

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه سه دنگ به اسم منه سه دنگ شوهرم ..من شوهرم خیلی کاری کرد مامانش فرش و پتو و بالشت داد😋

خب باز جای شکرش باقیه که همسرتون خونه به اسمتون زدن.😊😊😊😊😊

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
خونه سه دنگ به اسم منه سه دنگ شوهرم ..من شوهرم خیلی کاری کرد مامانش فرش و پتو و بالشت داد😋

با اجازه استارتر 

عزیزم میشه آرایشگاه (برا میکاپ عروس) خوب تو رفسنجون بهم معرفی کنی 

جایی که کارش واقعا عالی باشه  

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
راستی کرمانیا به دخترشون طلا هم میدن یک سوریس 6 تا النگو

این رسم برا همه هست یا فقط پولدارا؟یا کرمانی خیلی پولدارن؟

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
راستی کرمانیا به دخترشون طلا هم میدن یک سوریس 6 تا النگو

بازم بستگی داره جقد پولدار باشن من پدرشوهرم برام سرویس گرفت خانوادم دیگه سرویس نگرفتن پلاک و زنجیر گرفتن که قیمتش نصف سرویس شد

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
بازم بستگی داره جقد پولدار باشن من پدرشوهرم برام سرویس گرفت خانوادم دیگه سرویس نگرفتن پلاک و زنجیر گ ...

نمیدونم من خودم و فامیلای اطرفم و همچنین و دوستان خانواده شوهرم همه برای دخترشون سرویس و النگو میخرن علاوه بر اون خرده ریزه هایی که داره عروس

با اجازه استارتر  عزیزم میشه آرایشگاه (برا میکاپ عروس) خوب تو رفسنجون بهم معرفی کنی  جای ...

پیوند خیابون بنفشه کارش عالیه....هاله ارجمند هست نمیدونم کجاس خصوصیه شنیدم خوبه...حناهم خیلی عالیه کارش لایت کار میکنه

رفسنجون ارایشگاه خوب نداره    

چرا داره

پیوند خیابون بنفشه کارش عالیه....هاله ارجمند هست نمیدونم کجاس خصوصیه شنیدم خوبه...حناهم خیلی عالیه ک ...

مرسی عزیزم 😙😙😙😙

قیمتاشون چه جوریه؟ 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن