2777
2789
عنوان

کرمانیا زود بیاین

3648 بازدید | 83 پست

مادرشوهر من کرمانی منکه عروسشم چپ ورا

ست میگه پدر عروسا کرمان تا پرده خونه جدید دامادم میارن . کابینتم میدن .ال میکنن بل میکنن ایا واقعا این رسما واقعیت داره .واینکه خانواده داماد چکارمیکنن درمقابل این همه سنگینی ....حتی من شنیدم که تلویزیونم خانواده عروس چله برون میبرن برا داماد😔

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفسنجانی ام پرده کابینت همچی عروس میده داماد یه قالی با دوتا پتو بالشت میده😐

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

من رفسنجونیا رو شنیدم جهیزیه کامل کامل میدن البته اگه پسر خونه داشته باشه 

ولی کرمونیا نه 

خود کرمونیا می گن بریم از رفسنجون زن بگیریم 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

البته بعضی دامادا همون قالی رو هم نمیارن..کلا بستگی داره ولی مثلا من جهاز کامل بود خونه هم پدر شوهر کامل خرید

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
من رفسنجونیا رو شنیدم جهیزیه کامل کامل میدن البته اگه پسر خونه داشته باشه  ولی کرمونیا نه  ...

اره خونه کامل میدن اما دیدم تو رفسنجان خونه کرایه بوده بازم عروس جهاز کامل

چرا اینقد به این مدل رسوم اشتباه پایبندید؟

کم کم اجازه بدین این رسوم عوض شه والا

من جهیزیه م وخرید عروسیم وهمه چی دیگه تفاهم من و همسرم بود با توجه به شرایط خودمون به کسی چه مربوطه اخه 

رسمای بد رو باید کم کم کمرنگ کرد به خاطر همین رسوم چقد جوونا نمیتونن ازدواج کنن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من رفسنجانی ام پرده کابینت همچی عروس میده داماد یه قالی با دوتا پتو بالشت میده😐

وای یعنی راستی راستی این حرفا حقیقت داره . داماد چکار میکنه از نظر طلا و چیزای دیگه ..عروسی با کیه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
اره خونه کامل میدن اما دیدم تو رفسنجان خونه کرایه بوده بازم عروس جهاز کامل

آره کلا خوب جهاز میدن 

ولی خب اگه پسر خونه داشته باشه دیگه صد برابر بهتر میدن 

وای یعنی راستی راستی این حرفا حقیقت داره . داماد چکار میکنه از نظر طلا و چیزای دیگه ..عروسی با کیه

عروسی با پدر شوهر دیگه البته بستگی به پدرشوهر داره...طلاهم سرویس

شما با کرمانیها می خوای وصلت کنی یا رفسنجون چون رسماشون فرق می کنه 

عزیزم من کرمان رو نمیدونم رفسنجان اینجوریه شما اهل کجایی؟؟بگید ما رسم نداریم