بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من باشم اگر بخوام برا فامیل نزدیک باشه و خیلی مجلسی بخوام اجاره میکنم حتما چون اصلا دلم نمیخواد یک لباس مجلسی اونم لباسی که تو چشم هست رو دوبار بپوشم مخصوصا که ما همه فامیل هامون باهم فامیل و تو همه عروسی ها هستن و دیر به دیر هم عروسی میریم تا عروسی بعدی لباس از مد رفته کلا.. واسه همین حیفم میاد چن میلیون به لباسی بدم که یکبار میپوشمش
ببین بورس لباس مجلسی همین برلن و شانزلیزه ایه ک رفتی وبی میتونی امام زاده حسن هم بری پاساژ عقیق اونجا ام ارزون نیس ولی شاید پیدا کردی یا برو خیابون جعفر جنی تو امام زاده حسن شاید چیزی پیدا کنی .. یا نازی اباد.. ولی اصولا لباس مجلسی گرون میشه.. عبدل ابادم فک نکنم مجلسیه خوب داشته باشه واقعا باز ی نگا بنداز
تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من باشم اگر بخوام برا فامیل نزدیک باشه و خیلی مجلسی بخوام اجاره میکنم حتما چون اصلا دلم نمیخواد یک ل ...
کجا اجاره میدن؟
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!