2777
2789
عنوان

اونایی که جاری دارن بیان

237 بازدید | 35 پست

من عروس بزرگم و همسرم یه برادر کوچکتر داره که سه ساله پیش وقتی بچه اشون ۱ سالش بود از هم جدا شدن و خانمش کلا رفت حتی یه بار زنگ نزد حاله دخترشو بپرسه .مادر شوهرم و من همیشه رابطمون مثل دوست و مادر دختر بودیم وقتیم‌که جاریم رفت بخاطر بزرگ کردن بچه برادر شوهرم رابطه من و مادر شوهرم نزدیک تر شد آخه منم یه بچه نزدیک به سن بچه اون دارم و توی یه ساختمان بودیم . الان برادر شوهرم میخواد ازدواج کنه و خانمی که میخواد بگیره واقعا دختره خوبیه منم خیلی دوسش دارم ولی راستش الان چند وقتیه حس میکنم مادر شوهرم خیلی توجهش به من کم شده و شدیدا به اون عذت و احترام میذاره و خیلی ازش تعریف میکنه و وقتی هستش به وضوح حس میکنم که دیگه مثل قبل با من نیست . و حس میکنم الان من و داره یه زنه غر غرو میبینه و اون و یه خانمی خیلی متین و آروم . آخهمن پسرم خیلی اذیت میکنه و اکثر مواقع از دستش عصبی میشم.

امروز یه حرکتی کرد من متوجه شدم واقعا مادر شوهرم من و یه زنه غر غرو میبینه .در صورتی که قبلا اصلا هیچی به روم نمی‌آورد. 

انگار عروس جدید داره میاد مقایسه میکنه و من و بد میبینه و اونو و خوب .

نمیگم حسادت چون واقعا اون خیلی خانمه خوبیه و خودمم دوسش دارم ولی نمیخوام از چشم بیفتم  چکار کنم ؟ حس میکنم دارم کنار گذاشته میشم

مهم نباشه مثل قبل باش فعلا اون خانم چیزی جز احترام به مادرشوهرت نداشته بزار بگذره سر دختر جاریت و اینا حرف درمیاد و تو میشی عزیز

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

تو نباید انقد نگران باشی که از چشمش بیفتی

حتی اگه بیفتی

یعنی اونقد نباید برات مهم باشه که اینطوری بهم بریزی.

مگه چشم اون چقدر مهمه؟ در نهایت تو زندگی خودتو داری و اون واقعا مهم نیست که چقدر دوست داشته باشه

بنفشه🍃

دیگه بچه برادرشوهرو نکش طرف خودت بزار غرغرو بودن جاری جدیده رو هم ببینه  اهمیت نده به این رفتارشون چون اون تازه داره به خانواده ملحق میشه هنوز رودرواسی دارن باهاش واس همون بیشتر تحویلش میگیرن

بزار اول بیاد بعد مشخص میشه چجور آدمیه .بعدم همیشه نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار .یمدت اونو بیشتر تحویلش میگیرن بعد ک خودشو نشون داد برمیگردن سر قبلی .نمیگم حتما بده میگم اغلب اینجور بعد درست میشه. منم جون فدای جاریم کردن از صبح عروسی نگاهشونم نکرد چقد پشیمونن

دیگه بچه برادرشوهرو نکش طرف خودت بزار غرغرو بودن جاری جدیده رو هم ببینه اهمیت نده به این رفتارشون چ ...

اول مادر شوهرم من و دوست نداشت چون من و شوهرم عاشق هم بودیم .و دوست بودیم بد می‌دونستن. من واقعا خیلی تلاش کردم تا داخل خانواده و توی دلهاشون راه پیدا کنم .

الان خدا میدونه مادر شوهرم هنوز نامزدم نکردن واسه این چکار میکنه.هنوزم باهم فعلا دوستن

بزار اول بیاد بعد مشخص میشه چجور آدمیه .بعدم همیشه نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار .یمدت اونو ...

والا الان که مادر شوهرم هلاکشه . من نمیگم دوستش نداشته باشن ولی به من کم محلی نکنن

دیگه بچه برادرشوهرو نکش طرف خودت بزار غرغرو بودن جاری جدیده رو هم ببینه اهمیت نده به این رفتارشون چ ...

بخدا این سه ساله خدا میدونه چکار که نکردم برا بچه برادر شوهرم .  الان حتی بچه هم سمته من نمیاد

ببین طبیعی که بخواد پسرش سر و سامان بگیره بچه افتاده گردنش.پس هی به اون دختره توجه می کنه تا ازدواج کنن..

بعد ازدواج هم شاید ادامه بده چون برادرسوهرت یکبار طلاق گرفته‌..بعدا باهاش صحبت کن که مادر از چیزی ناراختی فلان؟؟

شوهرم‌میگه مادرم می‌ترسه دختره رو از دست بده چون دختره خوبیه خیلی بهش احترام میذاره که دختره رو با محبت جذب کنه .

پس چرا من و با محبت جذب نکردن ‌.من خودمو کشتم تا دوسم داشته باشن . تازه من دختره مجرد بودم و قبلش ازدواجی نداشتم

عزیزم اون خانم چون برادرشوهرت رو با این وضعیت قبول کرده و بچه اش رو پذیرفته به چشم مادرهمسرت که یه عمر میخاست غصه‌ی بی مادر یودن نوه‌اش رو بکشه خیلی اومده طبیعیه خوشحال باشه و بهش احترام بزاره و نخواد مشکلی پیش بیاد بینشون، شما هم از چشم نمی افتین هیچ وقت چون خیلی ثواب کردین شاهد اصلیتون خداست برای اون محبت کردین قطعا پس توجهی نکنین به تغییرات پیش اومده و همیشه خوب بمونید