میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی دانش آموزان که میان کنار آدم .واقعا آدم حالت تهوع میگیره .نمیشه هم چیزی گفت
... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
برو حموم لباساتو با یه چیز خوشبو بشورعطر بزنخیالت راحت میشه
الان چی اگه باشم؟
خدایی من اینطوری نیستم که حموم نرم ولی اینجا روزا آب میره بیشتر وقتا ۲ شب میاد تا ۱۲ ظهر که من نیستم الانم سرده آب گرم کن دادیم تعمیر کنن والا من خوشبو کننده زدم خودمم بود کردم فکر نکنم ولی خیلی تو شک انداخته منو آخه به ذهنم نمیرسه همه بنظرم تمیز میان
الان چی اگه باشم؟خدایی من اینطوری نیستم که حموم نرم ولی اینجا روزا آب میره بیشتر وقتا ۲ شب میاد تا ۱ ...
ظاهر مهم نیست
مورد داشتیم خانواده باکلاس ولی بچه شون بوی عذر میخوام گوه میداد
... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️