2777
2789
عنوان

معلم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 48 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یکی از دلایل بو مخصوصا تو دانش آموزای پسر حالا دخترا هم سن بلوغ همینطورن نشستن لباسا هست 

مانتو شلوار مقنعه سوییشرت هودی 

لباس زیر و ....

خودمون فکر میکنیم بو نمی‌ده ولی واقعا بو میده مخصوصا لباسای زمستونی 

من برا پسرم اسپری زیر بغل سورملینا گرفتم واقعا عالیه اصلا فکرش نمی‌کردم اینقد خوب باشه 

اسپری هم گذاشتم تو کیفش یه روز در میون هم میفرستمش حموم 

چون سن بلوغ بیشتر بو میگیرن 

از دوستات بپرس بو میدی یا نه

من عادتم بود همیششه میپرسیدم همیشه هم میگفتن بسه دیگه بوی خوب میدی بخدا دیگه ببند

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

عزیزم وقتی میری حموم بعد حموم ی قطره زینک بزن زیر بغلت دیگه بو نمیدی هیچ وقت

من عفونت واژن دارم 

اگر بوی هم باشه‌مال اونه ولی من خودم خودمو بو میکنم بوی نمیدم تو محیط

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

به معلمتون بگین جرات داری بگو اون ۴نفرکیاهستن...حتماخودشم جزاون ۴نفره

وولی حقیقته

ما توی کلاسمون از کلاسای پر جمعیت بودیم و خود بچه ها گاهی از شدت بو اذیت میشدن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

از دوستات بپرس بو میدی یا نهمن عادتم بود همیششه میپرسیدم همیشه هم میگفتن بسه دیگه بوی خوب میدی بخدا ...

باشه شنبه همینطوری برم ببینم چی میگن 😂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من هم معلمم و واقعا بعضی دانش آموزان رعایت نمی کنند یه بار داشتم بالا می‌آوردم

دقیقا 

به خصوص  اینا که میرن سرویس خودشون خشک نمیکنن قشنگ بوی دستشوئی میدن 

کنار ما باش🫂 که محزون🪾 در انتظار بهاریم🪴 ✅️ما ( ایران🇮🇷🤝 ) و خدا⬅️🔝 ✅️ 💪 .... شما و همه⬅️ 🔚🕳 عید وبهار 1405 بر شما مبارک🌸 ان شاءالله که خداوند به برکت این عیدبزرگ و به برکت یاد مولا صاحب الزمان دلهای شما را همواره به لطف خود،نورانی کند 💫🙏🙏 ✅️ من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫✅️کاشکی یه بارون بزنه غم شهر رو بشوره ببره 🌧 اینجاشو که گیر افتاديم بکنه زودتر بگذره... چه خوب بچینه واسمون همون خدای رنگین کمون 🌈 ✅️ اگر رنگین کمان می خواهید باید بارش باران را به جان بخرید 🌈🌧 ✅️ به امید سیطره ی حکومت نور بر جهان🙏💫🙏 اللهم عجل لولیک الفرج المهدی الموعود علیه السلام 🙏💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من عفونت واژن دارم اگر بوی هم باشه‌مال اونه ولی من خودم خودمو بو میکنم بوی نمیدم تو محیط

عزیزم عفونت داری پماد واژینال بزن یا اگرم باکره ای از دکتر بپرس که نتونستی استفاده کنی قرص آنتی بیوتیک بهت میده

عفونت ممکنه باعث نازایی بشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز