2777
2789
عنوان

معلم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 48 پست

بچه های مدرسه همشون فکر می کنن بو نمیدن خودشون هم دماغشون عادت کرده متوجه نمی شن ولی معلم وقتی درو باز می کنه بره تو کلاس خفه میشه 

من یه بار یه کلاس داشتن سالاد الویه درست می کردن در کلاسو باز کردم نتونستم برم توش دو بار عوق زدم و فرار کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه های مدرسه همشون فکر می کنن بو نمیدن خودشون هم دماغشون عادت کرده متوجه نمی شن ولی معلم وقتی درو ب ...

🤣🤣داستان باشگاه هم همینه برای ثبت‌نام رفتم بوی گاز سمی میومدن آنقدر بوی عرق بود خودم که دو روز رفتم دیگه احساس نمیکردم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

ادکلن اسپری ببر هی بزن بوی کلاس عوض میشه

بردم یه موشت همینا که هی میگن نزن نزن بدمون میاد نزاشتن😂💔حساسیم و فلان منم گفتم درک بزار از بود خفه شن بی لیاقتا

😂😂باید پنجره رو پس باز بزارید

خلاصه من الان افسردگی گرفتم سر همین 

وقت نمیکنم زیاد حموم برموبیشتر مواقع آب نیست کم آبیه 

و استرس دارم نکنه من باشم اسپری ولی خیلی میزنم که بو ندم خیلی بود میکشم بوی بدی نی

من عفونت واژن دارم اگر بوی هم باشه‌مال اونه ولی من خودم خودمو بو میکنم بوی نمیدم تو محیط

خودت بوی خودت رو نمیفهمی به یکی از دوستات بگو بگو من بو میدم؟

قرص مترونیدازول بخور اندازه یه بسته بخوری تموم میشه نهایتا شدید باشی ۲ بسته

خدایاشکرت❤️

خودت بوی خودت رو نمیفهمی به یکی از دوستات بگو بگو من بو میدم؟ قرص مترونیدازول بخور اندازه یه بسته بخ ...

یعنی اگر بوی ید داده باشم از این به بعد ندم 

این معلم یادش میره فکر نکنم😂💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز