2789
عنوان

دل شکستن

210 بازدید | 21 پست

سلام دوستان پنج سال پیش جاری بزرگم  تو روی خودم گفت نازایی و از نازا بودنم خیلی خوشحال بود و وقتی فهمید باردارم گفت همه حامله میشن دیگه  هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابع این حرف رو بخاطر این گفت که چون جاری وسطیم چهار ماه قبل بارداری من یه بچه سقط کرده بود، ولی شکر خدا من الان دوتا بچه دارم و جاری وسطیمم بچه داره، موند دوسال پیش دختر همین جاری بزرگم  باردار شد و تو سه ماهگی سقط کرد 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

منم وقتی این حرف رو شنیدم حرصم در اومد و پاشدم یه پروف گذاشتم با محتوای این که باهاشون مثل قبل نمیشم ولی حذفشونم نمیکنم باید بمونن ببینن بسوزن به نظرتون منم دل شکستم یانه ؟راستی این جاریم خیلی تهمت ناروا هم بهم زده همون پنج سال پیش که فهمید باردارم از حسادتش این کار رو کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو ما نه اونقدر بدذاتیم ک بد خواه کسی باشیم

نه اونقد وقت ک دنبال جادو برا هرکسی باشیم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

و برا اون پروف من خودش و دخترش واکنش نشون دادن شدید ،ولی من بعدش واقعا پشیمون شدم و طلب حلالیت کردم ولی  بازم همه جا نشست گفت دیدین اینا جادو جنبل کردن

بگو ما نه اونقدر بدذاتیم ک بد خواه کسی باشیمنه اونقد وقت ک دنبال جادو برا هرکسی باشیم

این حرفا حالیش نمیشه بخدا ، به نظرت منم وقتی عکس بچمو میزاشتم پروفم یا اون نوشته که گفتم گذاشتم پروفم دل اونا هم شکسته 

بگو ما نه اونقدر بدذاتیم ک بد خواه کسی باشیمنه اونقد وقت ک دنبال جادو برا هرکسی باشیم

به نظرت منم دل شکستم ؟ولی بعدش طلب حلالیت کردم و خودشم خوب فهمید براچی طلب حلالیت کردم ولی بازم نشست پیش همه گفت این جادو جنبل کرده و خدا شاهده چقدر تهمت زده بهم و حتی از کارشم پشیمون نیست 

این حرفا حالیش نمیشه بخدا ، به نظرت منم وقتی عکس بچمو میزاشتم پروفم یا اون نوشته که گفتم گذاشتم پروف ...

نمیدونم

ولی از اونجا ک خودون اهل اینکاران قطعا لجشون در اومده

خودتو با ادمهای حسود در ننداز

ولشون کن ندید بگیرشون

تو خوش باش اونا خودشون میسوزن نیازی ب استوری و حرف و حدیث نیست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نمیدونمولی از اونجا ک خودون اهل اینکاران قطعا لجشون در اومدهخودتو با ادمهای حسود در نندازولشون کن ند ...

الان چهار ماهه قطع رابطه ام باهاشون ،خب اعصابم خورد شد بهم ریختم وقتی شنیدم تهمت به اون بزرگی بهم زده 

منم گفتم دیدی برا نازایی و مشکل من خوشحال بودی حالا دیگه بچه دارم ببین و بسوز فقطم با خودش بودم نه دخترش هر چند دخترش تاوان مادرش رو داد دقیقا همون جور که خودش گفت شد ولی نه برا من برا دخترش شد,وقتی فهمید باردارم گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه من بدنیا آوردم ولی دختر خودش نه 

به نظرت منم دل شکستم ؟ولی بعدش طلب حلالیت کردم و خودشم خوب فهمید براچی طلب حلالیت کردم ولی بازم نشست ...

ولشون کن بابا

ی معذرت خواستی هوا ورشون داشته

خودشون چندبار اینکارارو کردن ب تلافی یکیش حساب کن

همون ک گفتی حلالیت دو برداشتن

بگو اونام چندین بار دل منو شکوندن یه بارم حلالیت نخواستن

نه دنبال حلالیت باش

نه اونا این چیزا حالیشون میشه

ولشون کن

الان چهار ماهه قطع رابطه ام باهاشون ،خب اعصابم خورد شد بهم ریختم وقتی شنیدم تهمت به اون بزرگی بهم زد ...

ادم اگ بفهم باشه بعد استوری تو اون حلالیت میخواد ک ببخشید دلتو اونجور شکستم خدا بهم حالی کرد ک اشتباه میکردم

این مشکل برا هرکسی ممکنه پیش بیاد و حالا تو منو ببخش

نه ایتکه دوباره دور برداره

ولش کن

خودتو ب بیخیالی بزن

این بیشتر میسوزونه

ادم اگ بفهم باشه بعد استوری تو اون حلالیت میخواد ک ببخشید دلتو اونجور شکستم خدا بهم حالی کرد ک اشتبا ...

قطع رابطه ام باهاشون ،شمارمم عوض کردم ولی از دل شکستن میترسم 

ادم اگ بفهم باشه بعد استوری تو اون حلالیت میخواد ک ببخشید دلتو اونجور شکستم خدا بهم حالی کرد ک اشتبا ...

الان چهار ماه میگذره از اون قضیه و استوری ولی هنوزم تو فکرشم میگم ای کاش این کارو نمی‌کردم و فقط باهاشون قطع رابطه میکردم و تمام 

قطع رابطه ام باهاشون ،شمارمم عوض کردم ولی از دل شکستن میترسم

نه نترس 

اونا اول شکستن تو هم حواب دادی

جواب های هوی هست

هنوزم بدهکارن چند تا جواب دیگه

ولی چون شما عاقلی دیگه دنبال جواب و دهن ب دهن نباش

ولشون

بسپار ب خدا

هرروز ۴قل و ایت الکرسی بخون برا خودت و خونوادتون و صدقه بنداز تا از شرشون در امان بمونی

این کلا برا بدبختی همه انتظار می‌کشه فقط چشم دیدن خوشی خودش و عزیزاشو داره ،وقتی جاری وسطیم سقط کرد خیلی خوشحال بود منم که یه مدت نازایی داشتم که اومد کوبید فرق سرم حالا هم که بچه داریم وقتی میبینه میسوزه بدبخت بیچاره