سلام من ۱٠/۱۲ سالی میشه دچار هموروئید یا همون بواسیر هستم تونستم تا حدودی کنترل کنم که رسید به نوع ۳ و دچار کم خونی شدم رفتم بیمارستان بعد اون عمل نکردم پماد زدم ولی هی رفته رفته درد هنگام دفع یا سوزش معقد همراه سوزش واژن و التهاب و بیرون زدگی اضافه شد هر راهی هر پمادی زدم فایده نکرد گفتن فقط عمل حالا نمیدونم عمل با استاپلر خوبه یا عمل جراحی سنتی و اگر تهران و کرج دکتر عالی میشناسین میشه معرفی کنید و اگه عمل کردین هر نتیجه داشته میشه به منم بگین چه کنم ممنون میشم و به اینا تب و لرز و تعریق و احساس سرما و درد عضلانی اضافه شده و دکتر میگن احتمالا هموروئید کسی خبر داره میشه بگه
منم هموروئید دارم اما از همون اول درد شدید و خونریزی داشتم بعد یه مدت کوتاهی هم بیرون زدگی الان سه ساله خوب نشدم همش درد میکشم. منم نمیدونم عمل کنم یا نه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم هموروئید دارم اما از همون اول درد شدید و خونریزی داشتم بعد یه مدت کوتاهی هم بیرون زدگی الان سه س ...
عمل کنید اشتباهه موندنش منم نگه داشتم همش با حرف بقیه که رعایت کنی خوب میشی ولی اصلااا هر کار گیاهیی پماد شیمیایی روغنا، تو غذام رعایت کردم یهو در مدت کم شروع کردن خونریزی الانم دچار هزار تا مشکلات کرده منو