2777
2789
عنوان

هموروئید نوع چهار پیشرفته

1227 بازدید | 36 پست

سلام من ۱٠/۱۲ سالی میشه دچار هموروئید یا همون بواسیر هستم تونستم تا حدودی کنترل کنم که رسید به نوع ۳ و دچار کم خونی شدم رفتم بیمارستان بعد اون عمل نکردم پماد زدم ولی هی رفته رفته درد هنگام دفع یا سوزش معقد همراه سوزش واژن و التهاب و بیرون زدگی اضافه شد هر راهی هر پمادی زدم فایده نکرد گفتن فقط عمل حالا نمیدونم عمل با استاپلر خوبه یا عمل جراحی سنتی و اگر تهران و کرج دکتر عالی میشناسین میشه معرفی کنید و اگه عمل کردین هر نتیجه داشته میشه به منم بگین چه کنم ممنون میشم و به اینا تب و لرز و تعریق و احساس سرما و درد عضلانی اضافه شده و دکتر میگن احتمالا هموروئید کسی خبر داره میشه بگه

همسر من هم اینقدر عقب انداختی که اورژانسی عملش کردن 

اگر یه دکتر خوب پیدا کنی که بلد باشه و به اندازه برداره نیازی به عمل دوباره نیست و زودتر خوب میشه با دستگاه برداشت 

پیش دکتر ایزددوست شیراز عمل کرد 

الان ۳ سال میگذره از عملش خیلی خوب بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من هم اینقدر عقب انداختی که اورژانسی عملش کردن اگر یه دکتر خوب پیدا کنی که بلد باشه و به اندازه ...

این علایم درد عضلانی گاهی حالت تهوع و احساس سردی قبل عمل داشنه؟! و اینکه بعد عمل بی احتیاری مدفوع دچار نشد! 

این علایم درد عضلانی گاهی حالت تهوع و احساس سردی قبل عمل داشنه؟! و اینکه بعد عمل بی احتیاری مدفوع دچ ...

نه تا چند ماه درد بدی داشت ک اذیت شد یکم بی اختیاری هم چند ماه اول داشت ولی خوب شد 

منم هموروئید دارم اما از همون اول درد شدید و خونریزی داشتم بعد یه مدت کوتاهی هم بیرون زدگی الان سه س ...

عمل کنید اشتباهه موندنش منم نگه داشتم همش با حرف بقیه که رعایت کنی خوب میشی ولی اصلااا هر کار گیاهیی پماد شیمیایی روغنا، تو غذام رعایت کردم یهو در مدت کم شروع کردن خونریزی الانم دچار هزار تا مشکلات کرده منو 

نه تا چند ماه درد بدی داشت ک اذیت شد یکم بی اختیاری هم چند ماه اول داشت ولی خوب شد

ااااا خدا رو شکر انشالله که سالم و سلامت باشن خدا کنه منم دکتر خوب پیدا کنم عمل کنم، راستی با روش استاپلر عمل کردن یا لیزر؟ 

ااااا خدا رو شکر انشالله که سالم و سلامت باشن خدا کنه منم دکتر خوب پیدا کنم عمل کنم، راستی با روش اس ...

نه همین دستگاه اسمش یادم نیست 

برای همسر من خیلی دیگه بد شده بود و خون ریزی شدید بود گفتن لیزر جواب نمیده 

نه همین دستگاه اسمش یادم نیست برای همسر من خیلی دیگه بد شده بود و خون ریزی شدید بود گفتن لیزر جواب ن ...

دقیقاااا برای منم اینقدر از استرس عمل نگه داشتممم دو سال دچار کم خونی شدید شدم، الانم گفتن فقط جراحی اونم یا جراحی سنتی یا جراحی با استاپلر 

دقیقاااا برای منم اینقدر از استرس عمل نگه داشتممم دو سال دچار کم خونی شدید شدم، الانم گفتن فقط جراحی ...

نه سنتی خیلی درد داره و اذیت میشی همون دستگاه رو بزن 

فقط خیلی خیلی در مورد دکتر تحقیق کن چون خیلی مهم به اندازه بردارن که نیاز به عمل دوباره نشه

نه سنتی خیلی درد داره و اذیت میشی همون دستگاه رو بزن فقط خیلی خیلی در مورد دکتر تحقیق کن چون خیلی مه ...

چشممم حتماااا من که فعلا تو کرج و تهران دکتر باقرزاده و دکتر روبیک به بو رو شنیدم هی دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم بهتره. 

بازم دست شما درد نکنه این موقعه شب جواب دادین و قوت قلب دادین ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹💟💟