2777
2789
عنوان

هموروئید نوع چهار پیشرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 36 پست

من ۳ سال پیش کرونا گرفتم دچار یبوست  شدم بعد دچار هموروئید شدم خون تو مدفوعم بود و یکمم بیرون زدگی کنارمقعد داداشم که پزشک گفت عمل کنم ولی نکردم و فوق تخصص عفونی بهم یه چندتا پماد داد گفت عمل نمیخواد ولش کن منم ولش کردم هیچ دردی تو این ۳ سال نداشتم  و خونریزی هم ندیدم داشته باشه جز یه بار که باز یبوست بودم و بنظرتون من چیکارکنم چرا واسه من دردنداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ سال پیش کرونا گرفتم دچار یبوست شدم بعد دچار هموروئید شدم خون تو مدفوعم بود و یکمم بیرون زدگی ک ...

هموروئید داخلیتون دقیقااا چه اندازه هست خیلی مهمه حتی اگه درد و خون ریزی نداره، و بیرون زدگی چقدره اگه مجموع اینا اندازه مثلا خرما باشه کوچولو با پماد و رژیم غذایی و واقعااا رعایت مرتب احتمال داره دیگه عود نکنه ولی اگه یبار بیخیال مراقبتا بشی و کم کم حسی یبوستت داره بیشتر میشه دردت میاد یا بدونه درده فقط یکی دو قطره خونه اصلا بیخیال نشو سریعااا هم برو عمل اگه کوچولو باشه لیزر میکنن عود نمیکنه ولی اگه پیشرفته بشه جراحی میکنن فقط 

هموروئید داخلیتون دقیقااا چه اندازه هست خیلی مهمه حتی اگه درد و خون ریزی نداره، و بیرون زدگی چقدره ا ...

اندازه نخود همون ۳ سال پیشم اندازه اش انقدر بود اخه روم نمیشه اونجام ببینن عمل کنن😔😔😔😔باید جراح عمومی عمل کنه بعد چرا بعضیا میگن بعد عمل برگشته یا بعد بارداری و زایمان برگشته

اندازه نخود همون ۳ سال پیشم اندازه اش انقدر بود اخه روم نمیشه اونجام ببینن عمل کنن😔😔😔😔باید جراح ...

منم دقیقااا همین بودم میگفتم عمرااا مرد بزارم عمل کنه روم نمیشه ولی الان کارم به جایی کشید و جوری از درد و خون ریزی عود کرده که میگم زودتر راحت شم از شرش، اگه زایمان نداری بزار بعد ازدواج و زایمان خودش در میاد بیرون بزرگتر میشه یباره همون موقعه بگو عمل کنن وگرنه قبل اینا باشه با گذشت سن باز عود میکنه

منم دقیقااا همین بودم میگفتم عمرااا مرد بزارم عمل کنه روم نمیشه ولی الان کارم به جایی کشید و جوری از ...

الهی عزیزم خداکمکتون کنه منم خیلی ناراحتم بخاطرش من مجردم الان اذیتم نمیکنه میگم بعدا ازدواج کنم بچه بیارم باز ممکن به وجود بیاد بذارم اونموقع عمل کنم

الان برا منم با اون همه پیگیری و غذام عود کرده داخلیم عین خرما کمی بزرگتر شده

غذا چی باید رعایت کنیم من هیچی نمیدونم😔😔😔ای خدا این کرونا منو بهش دچارکرد تاقبل اون نمیدونستم هموروئید چیه

از کجا داخلی فهمیدن انقد بزرگه ام آر آی کردید یا چی عزیزم

نه موقعه دست شویی یا غذای تند و ربی و فست فود میخوردم چون ضرر داره به هموروئید موقعه دفع خودش کامل میاد بیرون و اندازه اش طوری میشه که خودتم میتونی ببینیش و دقیق تر رو کلونسکوپی انجام میده

غذا چی باید رعایت کنیم من هیچی نمیدونم😔😔😔ای خدا این کرونا منو بهش دچارکرد تاقبل اون نمیدونستم همو ...

سرچ کنی راهای درمان غذاییو خانگی هموروئید کلی برات مطلب میاره و اینکه تند و فلفلی و سس و ماکارانی و فست فود که اصلا نباید بخوری

نه موقعه دست شویی یا غذای تند و ربی و فست فود میخوردم چون ضرر داره به هموروئید موقعه دفع خودش کامل م ...

اره من اندازه اش دیدم اندازه نخود بود انشاالله عمل کنی خوب خوب بشی عزیزم😍😍😍😍

الهی عزیزم خداکمکتون کنه منم خیلی ناراحتم بخاطرش من مجردم الان اذیتم نمیکنه میگم بعدا ازدواج کنم بچه ...

اره دقیقاااا الان فقط دستشویی رفتنی خودتو با اب سرد بشور اصلا به اب گرم عادت نده بدنتو تا ازدواج کنی میمونه بعدش بچه بیاری و یا گذشت سنت اگه بزرگ شد اون وقت ببر راحت عمل کنه الانم استرس نداشته باش که هی فکر کنی بدتر بشه