2777
2789

۱۹ سالمه

کنکوریم

ولی مجبورم درآمد داشته باشم

از ماه پیش چهارتا هنرجو کوچولو گرفتم هر ماه نزدیک دو تومن ۲۵۰۰ درآمد دارم،برای شروع بنظرم بد نیس،راستی تنبک و سنتور تدریس میکنم

بنظرتونموسیقی و ادامه بدم و آموزشگاه بزنم موفق ترم یا کنکور بدم؟

کنکور بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین ان شالله موفق باشی 

هردو رو ادامه بده

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چه خانوم هنرمندیببخشید یه سوال سنتور چند سال طول میکشی تا حرفه ای بشی و آموزش بدی؟

بسنگی به تلاش و عشق به ساز داره 

من دوساله حرفه ای شدم و اجرا داشتم روی استیج،ولی خب هرروز ۵ ۶ ساعت ساز زدم و عاشق سازمم،عاشق سازت باشی دوساله،ولی متوسط کار کنی پنج سال اینجا ها

وای چند وقته سنتور افتاده تو سرم برم یاد بگیرم چطوره چقدر زمان می‌ره بتونی در حد متوسط پیش بری

ساز نیست عشقه

خیلی برای خانم ها باکلاسه،برو یاد بگیر با عشق تمرین کن دوسه ساله حرفه ای میشی

بسنگی به تلاش و عشق به ساز داره من دوساله حرفه ای شدم و اجرا داشتم روی استیج،ولی خب هرروز ۵ ۶ ساعت س ...

افرین بهت هردو ادامه بده موفق ترین باشی بدرخشی ان شالله

فقط حتما فیلم از ساز زدنت یا ضبط صداش رو داری لینکش بزار🥰

بسنگی به تلاش و عشق به ساز داره من دوساله حرفه ای شدم و اجرا داشتم روی استیج،ولی خب هرروز ۵ ۶ ساعت س ...

من دخترم از سه سالگی تا ۹سالگی رفت بعد ولش کرد.به نظرت اگه شروع کنه چه مدت بره حرفه ای میشه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دخترم از سه سالگی تا ۹سالگی رفت بعد ولش کرد.به نظرت اگه شروع کنه چه مدت بره حرفه ای میشه؟

چیزی نیست که بلد نباشه حالام بخواد بزنه خوب میزنه ولی حرفه ای طور منظورمه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افرین بهت هردو ادامه بده موفق ترین باشی بدرخشی ان شاللهفقط حتما فیلم از ساز زدنت یا ضبط صداش رو داری ...

فیلم که خب نمیخوام اینجا بزارم ولی بعد کنکور پیج میزنم تا ویدیو ها مو بزارم ،بهتون پیج ومیدم که بشنوید❤