2777
2789
عنوان

اولین روز در زندگیم که از ته دل ذوقیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 49 پست
من دخترم از سه سالگی تا ۹سالگی رفت بعد ولش کرد.به نظرت اگه شروع کنه چه مدت بره حرفه ای میشه؟

همه چیز به هنرجو بستگی داره، اگه دوست داشته باشه ساز شو مدت کمی میتونه حرفه ای شه مثلا دوسه سال..شاید ساز دیگه ای دوست داره..ولی خب سه سالگی هم زود بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیز به هنرجو بستگی داره، اگه دوست داشته باشه ساز شو مدت کمی میتونه حرفه ای شه مثلا دوسه سال..شای ...

نه دوست داره.مدرسه هم برنامه باشع یه هفته ای یه شعر تمرین میکنه میره میزنه

ولی حوصله کلاس رفتندنداره دیگه!

گلم راستی اگه شعر های قشنگ داشتی و شرایط داشتی و تونسی و آموزش مجازی گذاشتی خبرم کن🥰♥️

ولی دانشگاهتم ادامه بده ایشالا که موفق بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نه دوست داره.مدرسه هم برنامه باشع یه هفته ای یه شعر تمرین میکنه میره میزنهولی حوصله کلاس رفتندنداره ...

کتاب شیوه سنتور نوازی استاد کامکار اهنگ بچه گونه داره،گلنار هم همین طور 

من درگیر کنکورم همین چهارتا شاگرد هم خانواده غر زدن اونوقت مجاری بذارن؟:)

میخواستم امسال برم ازاد موسیقی و آموزشگاه بزنم بعدش ولی گفتم یسالدیگه امتحان کنم کنکور و

مجازی میشه یادگرفت بنظرت

اره ولی خب حضوری بنظرم بهتره،چون هر قطعه که مشکلاتی داشته باشی استاد همونجا بهت گوشزد میکنه و درست یاد می گیری.. مجازی یکم خب از حضوری کیفیت پایین تره

کتاب شیوه سنتور نوازی استاد کامکار اهنگ بچه گونه داره،گلنار هم همین طور من درگیر کنکورم همین چهارتا ...

اونا که فوله

چهارمضراب اینام بلده

شعر خوشجل واسه شب یلدا نداری گلم عکس نوتش را بم بدی؟🙏

حالا اگه روزی گذاشتی بم بگو!

ولی به نظر منم دو سه سالی حواست به درست باشه ایشالا دانشگاه قبول بشی رو دور بیفتی باز سفت و سخت سازتم ادامه میدی ایشالا

کتاب شیوه سنتور نوازی استاد کامکار اهنگ بچه گونه داره،گلنار هم همین طور من درگیر کنکورم همین چهارتا ...

من دخترم مربیش رفت از ایران دیگه زا هیچ مربی دیگه نتونست دو طه تا مربی عوض کردیم آخرم ولش کرد

خیییییلی دلم میسوزه!

اونا که فولهچهارمضراب اینام بلدهشعر خوشجل واسه شب یلدا نداری گلم عکس نوتش را بم بدی؟🙏حالا اگه روزی ...

جالبه،خوشحالم که یه فندق ۹ ساله چهارمضراب بلده،احسنت..من به شاگردام از کتابهایی که گفتم قطعه میدم ،بعد قطعاتی که دارم نوت شو بچه گونه نیست و حرفه ای عه،مثل خروش استاد اردوان،خزان استاد مشکاتیان ولی اگر بین کتابا و نتای استادم پیدا کردم حتما براتون میفرستم

جالبه،خوشحالم که یه فندق ۹ ساله چهارمضراب بلده،احسنت..من به شاگردام از کتابهایی که گفتم قطعه میدم ،ب ...

کتاب های فرامرز  پایور را زده

سی قطعه چهارمضرابشونم زده

بعدش چی میشه؟

خزان را هم بلده!

خروش را نشنیدم تاحالا اگه میشه بهم میدین!🙏

ممنونم گلم اگه چیزای خوشگل واسم بفرسی ممنون میشم چون واقعا نمیدونم از کجا واسش شعرهای جدید و قشنگ را پیدا کنم کاش مربیش نرفته بود!!!

شما اصفهان مربی خوب نمیشناسی؟