2777
2789

بچم زردی داره و دارم تو خونه درمانش میکنم.. خیلی میخابه واصلا هیجوره بیدار نمیشه ک شیرش بدم.. زدن ب کف پا نمیدونم قلقلک هرررچی ک بگین بیدار نمیشه یکم چشاشو گیییج باز میکنه بعد میخابه... میگن طبیعیه چون نوزاد خیلی خوابش زیاده اولش... بنظرتون عادیه این؟ فردا میبرمش بیمارستان ولی میگن نبر ک بستری میکنن فایده نداره بستری اینا.. توروخدا هرکی چیزی میدونه راهنماییم کنه🙏🏼💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من تا ۱۰ روز اینطور بود. بعد از اون کلا برگشت. الانم کاملا با خواب بیگانه س!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم ببرش دکتر همین الان چطور انقد خونسردی من جات استرس گرفتم بخدا زردی خیلی خطرناکه

مرکز بهداشت گف زردیش کمه تو خونه میشه کنترل کرد واسه همون نبردم.. ولی فردا صب میبرمش حتما🥺

زردی بالا خیلی خطرناکه جانم و گاهی درمان های خونگی جواب نمیده اگر حس نیکنی اینقدر بی حال هست ، من بو ...

دیروز دکتر مرکز بهداشت دید گف پایینه ولی میبرمش فردا ازمایش بگیرم🥺

برادر زاده منم زردی داشت . یک روز تو بیمارستان بستریش کردن بعد برگشت خونه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

عزیزم یکی از نشانه های زردی بالا همین که می‌خوابه بیدار نمیشه تورو خدا زودتر ببرش بیمارستان درمان خانگی چیه اخه  

کی گفته بستری فایده نداره؟ یعنی درمان خانگی بهتره امان از دست شماها 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏