2777
2789
عنوان

کتی جون بیا

743 بازدید | 40 پست

مبشه چندتا سوالمو جواب بدی ممنون

کسی که اموالش و سند نزده به نام خودش ولی دوتا خونه داره و ماشین و کار اما هیچ سندی نداره میشه با بردن شاهد ثابت کرد که داراس؟

برای مهری

همین طور طلا و جهیزیه که تو عقد نامه نوشته شده رو در صورتی که فروخته شده طلارو چطوری میشه طلب کرد

هم اینکه اگه مرد بگه طلاق نمیدم باید چکار کرد؟تا چندسال میتونه طلاق نده؟

سلام اموال رو با بردن شاهد میشه مصادره کرد تا مبلغ مهریه

طلا و جهازیه اگر فروخته شده عین مال باید خریداری شده و به زوجه تحویل گردد

مرد هم طلاق نده شما غیر از شروط ۱۲ گانه باید نظرش رو جلب کنی در غیر اینصورت طلاق بی طلاق

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام اموال رو با بردن شاهد میشه مصادره کرد تا مبلغ مهریه طلا و جهازیه اگر فروخته شده عین مال باید خ ...

حتی اگه سند به نام خودش نباشه میشه؟

اگه  یجوری شد و طلاق گرفتن نفقه فرزند چقدره؟بچه که هفت ساله شد و تحویل پدر داده شد از چه سنی خودش میتونه تصمیم بکیره پیش کدوم یکی زندگی کنه؟

حتی اگه سند به نام خودش نباشه میشه؟ اگه  یجوری شد و طلاق گرفتن نفقه فرزند چقدره؟بچه که هفت سال ...

اگر سند به نام شخص دیگری باشه نمیشه مصادره کنی

نفقه ی کودک توسط کارشناس بررسی میشه با توجه به نیازها و محل زندگی 

دختر ۹ سالگی از حضانت خارج میشه پسر هم ۱۵ سالگی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
منم میخوام جدا بشم. اما شوهرم نمیدونه. حالا که رفته و از من دور شده میتونم غیابی طلاق بگیرم کتی

چند وقته رفتن