2777
2789
عنوان

کتی جون بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته رفتن

این ٱقا تصمیم داشت منم ببره انگلیس. ولی من نمیخوام این ٱقا رفته. و از اونجا پیگیر کارای منه و منم ملحق شم پیشش. ومن نمیخوام ایران رو ترک کنم. 

نکند شوهرم 4 روزه رفته. و منم باید کارامو بکنم و برم. ولی از وقتی رفته مثل خوره تو فکرمه جدا بشم. من نمیخوام برم

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم
میتونم بپرسم چرا و به چه علت. منم چند وقته تو فکرم هست جدا بشم ازش 

دوس ندارم درموردش صحبت کنم اما دیگه نمیتونم ادامه بدم با شوهرم امیدوارم هرچه زودتر جدا شیم

دوس ندارم درموردش صحبت کنم اما دیگه نمیتونم ادامه بدم با شوهرم امیدوارم هرچه زودتر جدا شیم

باشه عزیزم قصد ندا م ناراحتت کنم بخدا

عزیزم هرچی به صلاحته امیدوارم همون برات پیش بیاد  

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
این ٱقا تصمیم داشت منم ببره انگلیس. ولی من نمیخوام این ٱقا رفته. و از اونجا پیگیر کارای منه و منم مل ...

چه سریع شد این آقا😬 عزیرم.یکم بیشتر فکر کن آخه دلیلت زیاد منطقی نیست بیشتر به این دلیل میگم که شما دوتا بچه هم دارین 

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
این ٱقا تصمیم داشت منم ببره انگلیس. ولی من نمیخوام این ٱقا رفته. و از اونجا پیگیر کارای منه و منم مل ...

شما فعلا نمیتونی دادخواست طلاق بدی چرا که از شوهرت باخبری مگر اینکه جایی که شما رو میبره با شئونات زندگی شما مغایر باشه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بله بچه دارم یه پسر چهار سال و نیمه به خاطر دخالتای شدید مادرش که نمیتونم بحث و با کنم(از حوصله ام ...

عزیزم نمیدونم چی بگم امیدوارم هر چی ب صلاحته اتفاق بیفته 

فقط دعات میکنم 

تو شدی 🌙من👶❤️
شما فعلا نمیتونی دادخواست طلاق بدی چرا که از شوهرت باخبری مگر اینکه جایی که شما رو میبره با شئونات ز ...

یعنی کاری از دستم بر نمیاد دیگه..... سرمو بندازم پایین و مثل گاو پدر و مادرم که تنها بچشون منم ول کنم برم؟ 

😢 نه