2777
2789
عنوان

کتی جون بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 40 پست
بله بچه دارم یه پسر چهار سال و نیمه به خاطر دخالتای شدید مادرش که نمیتونم بحث و با کنم(از حوصله ام ...

عزیزم تورو خدا بیشتر فکر کن به خاطر بچت به مادرش اینا اهمیت نده 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونا جان شوهرت اگه مرد خوبيه و اهل چيزي نيست بهتره پاي مادرشو از زندگيتون كوتاه كن واسه زندگيت بجنگ با همسرت حرف بزن اصلا با مشاور مشورت كن از كجا معلوم با كس ديگه ايي ازدواج كردي و مادرش بازم تو زندگيت دخالت نكرد ؟

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

عزیزم تورو خدا بیشتر فکر کن به خاطر بچت به مادرش اینا اهمیت نده 

نمیتونم اهمیت ندم هرچند هم نبینمشون و نرم خونه شون بازم سایه کاراش رو زندگیمه

من نمیخوام همچین زندگی رو

تلاش کردم نشد...

الانم تا عروسی برادرم که 23اذره به شوهرم وقت دادم فکراشو کنه اگه فهمید اشتباه کرده و جبران کنه از تصمیمم برمیگردم وگرنه بعد عروسی بردارم خودشم بکشه برنمیگردم

نمیتونم اهمیت ندم هرچند هم نبینمشون و نرم خونه شون بازم سایه کاراش رو زندگیمه من نمیخوام همچین زندگ ...

عزیزم ایشالله شوهرت متوجه میشه .میفهم چی میگی ولی ترو خدا یه مشاوره برو  .دوست خوبم برات دعا میکنم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
مونا جان شوهرت اگه مرد خوبيه و اهل چيزي نيست بهتره پاي مادرشو از زندگيتون كوتاه كن واسه زندگيت بجنگ ...

اسم ازدواج که میاد تهوع میگیرم اما همین قدر بگم از مادرشوهرم که چهارتا پسر داره پسر اولش از بس به حرفش گوش میکرد که سه بار ازدواج کرده و طلاق گرفته و از هر کدوم یه بچه داره اما الان دیگه اصلا محل به مادرش نمیده و  شناخته مادرشو و بلاخره بعد ازدواج سوم فهمیده چطور رفتار کنه

اون دوتا برادر شوهرامم که شاهد زندگی برادر اولشون بودن از اول رو ندادن به مادر شوهرم

اما شوهر من!

اوایل ازدواج به خاطر من با مادرش دعوا کرد و حتی یک ماه هم باهاش حرف نزد...

بعدش مادرشوهرم کم کم همش مغزشو شستشو داد و گریه و زاری که برادرات محلم نمیدن گوش به حرف ام نمیدن...

فقط تو برام موندی...و خیلی چیزای دیگه

خیلی منو اذیت کرد مادرشوهرم اما دلم خوش بود که شوهرم حداقل تایید نمیکرد کاراشو

اما الان یجوری شده که اگه مادرش بگه الان روزه میگه درست میگه

و این فقط کلیات بود

دوس ندارم وارد مسایل جزیی بشم

من همچین زنی نیستم که قبول کنم  و کنار بیام

جدا شیم به نفع هردومونه

اما از هیچ کدوم از حق هامم نمیگذرم و میخوام بگیرم

اسم ازدواج که میاد تهوع میگیرم اما همین قدر بگم از مادرشوهرم که چهارتا پسر داره پسر اولش از بس به حر ...

عزيز دلم نميدونم چي بگم اما عجولانه تصميم نگير  از خدا ميخوام زندگيت همون جوري بشه كه دلت ميخواد 🌹🌹🌹

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

اگر سند به نام شخص دیگری باشه نمیشه مصادره کنی نفقه ی کودک توسط کارشناس بررسی میشه با توجه به نیازه ...

کتی جان یک مرد میتونه حضانت پسر بچه چند ماهه رو در صورت طلاق از مادرش بگیره؟ البته در صورت بی گناهی مادر و مجرم نبودنش؟!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
کتی جان یک مرد میتونه حضانت پسر بچه چند ماهه رو در صورت طلاق از مادرش بگیره؟ البته در صورت بی گناهی ...

سلام خیر

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏