من سوار ی اسنپ شدم بعد گفت دعا نویسمو سر کتاب باز میکنمو اینا بعد شمارشو گرفتم بهش پیام دادم ک سر کتاب باز کنه گفت طلسم داریو اینا گفت عکس ببخشید نودتو بده ک باید روی اون یچیزی بنویسم تا طلسم بشکنه منم ندادم گفت حداقل باید بیای حضوری بنویسم چیکار کنم بنظرتون راست میگه؟
شنیدم باعکس طرف رو سحر و جادو میکنن اسی به هیچ کس عکس نده البته میدونم تا خدا نخواد هیچ کسی نمیتونه به شخص دیگری آسیب برسونع ولی خوب آدمای شیطان صفت کم نیستن به این راننده اعتماد نکن
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
یاقران کل اطلاعاتمو میدونه عکس مادرمم ازم گرفت و ی اب داد خوردم
آبجیییییی 😐 چرا انقدر راحت اعتماد کردی امکان داشت تو آب بیهوشی بوده باشه و....
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت