2777
2789
عنوان

دوستان ب دعا نویس اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اخه زندگیم خیلی گره داره گفت بخاطر طلسمته

حالا شاید واقعا طلسم داشته باشی ولی این الکی گفته و دعا نویس نیست دعا نویس میخوای برو پیش یه دعا نویس قرآنی معتبر

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

چقدر بعضی دخترا احمق و ساده اند چرا میگن ایرانیا باهوشند به نظرم آیکیو تو ملت ما به زیر ۸۰ سقوط کرده

عزیزم‌من دارم مشورت میکنم شما چیمیگی ایکیو ی شما ک زیر  صفره فداتبشم

چقدر بعضی دخترا احمق و ساده اند چرا میگن ایرانیا باهوشند به نظرم آیکیو تو ملت ما به زیر ۸۰ سقوط کرده

کی گفته باهوشیم؟.  هرچی چیز خوبه آلمان وامریکا اختراع کردن ...ایرانیا اگه مغزداشتن که وضعیتمون این نبود خواهرجان

عزیزم‌من دارم مشورت میکنم شما چیمیگی ایکیو ی شما ک زیر صفره فداتبشم

منم شخص شمارو نگفتم کلی گفتم بزن طرفو بلاک کن دعانویس... همش کشکه بدتر جن و ... وارد زندگیت میکنن اسم مادر و .. اصلا بهش نگو عاقل باش

کسیو سراغ دارین؟

نه متاسفانه 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

کی گفته باهوشیم؟. هرچی چیز خوبه آلمان وامریکا اختراع کردن ...ایرانیا اگه مغزداشتن که وضعیتمون این ن ...

دیگه عزیزم خودتحقیری نکنید خیلی از بزرگترین پزشکا ودانشمندو پرفسورهای همون آمریکا ایرانی ان