2777
2789
عنوان

مادرشوهر

552 بازدید | 41 پست

سلام من برای زایمانم اصلا دوست ندارم مادرشوهرم بیاد میخوام مامانم پیشم باشه. مامانم گفته میاد ولی اگه مادرشوهرمم بیاد مامانم پیشم نمیمونه. چجوری به مادرشوهرم بگم که نیاد و بمونه 10 روز دومو بیاد اگه هم بیاد اصلا باهاش راحت نیستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو مامانم قراره بیاد گفته وظیفه منه که از دخترم ونوه ام پرستاری کنم مادر شوهرت تو زحمت میفته،اگه خواست بعدا که بهتر شدی بیاد بمونه پیشت. 

برای رسیدن به آرزوهامون یه صلوات بفرستید... 

خيلي راحت به مادرشوهرت بگو مادرجان بعد از زايمانم مادرم ده روز مياد پيشم بعد كاري داره نميتونه زياد بمونه ازم مراقبت كنه اگه عيبي نداره شما برنامه ريزي كنيد بعد ازاينكه مادرم رفت خونش پيشم بمونيد يه كمي هم پياز داغشو زياد كن كه اره راضي نيستم بيفتي به زحمت اما به جز شما كسي رو ندارم بعد از مادرم پيشم بمونه

فورا جوابمو میده میگه اولین نومه میخوام بیام. اگه اون بیاد پدرشوهرمم میاد و بدیش اینه که تو همه کارا ...

وای خیلی بده

هورمونها بهم ریخته و داغون

بچه همش ونگ میزنه

نمیدونی چیکار کنی حس باختن و گریه همش داری

خیلی بده اونم تو دست و پات باشه

هر جور که میدونی بهش بگو نیاد

دیگه اگر نشد صادقانه بگو راحت نیستم شما باشین

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
به شوهرت بگو با مادرم راحت ترم امکان داره شیافی بهم بدن یا مجبور باشم خودمو تمیز کنم با مادرت راحت ن ...

مادرشوهرم بیمارستان نمیاد میاد خونه. خونه هم دوست ندارم بیاد

2790
2778
2791
2779
2792