2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست
مامانم و مادرشوهرم شهرستان هستن. اول قرار بود برم همونجا زایمان کنم ولی پدرشوهرم میگفت حتما باید بیا ...

عجبببب!!بگو ميخوام پيش مامانم باشم روزاى اول زايمانمو !پدرشوهره اعتراض ميكنه جاي مادره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم و مادرشوهرم شهرستان هستن. اول قرار بود برم همونجا زایمان کنم ولی پدرشوهرم میگفت حتما باید بیا ...

ای بابا بایدی در کار نیست مگه شوهر نداری اگه حرفت پیش شوهرت برو داره هر کاری خودت میدونی بهتره انجام بده با دیگرانم کاری نداشته باش

عجبببب!!بگو ميخوام پيش مامانم باشم روزاى اول زايمانمو !پدرشوهره اعتراض ميكنه جاي مادره

مادرشوهرم اصلا چیزی نگفت بیا خونه ما ولی پدرشوهرم مدام رو مخمه. کلا هم به من میگه فقط باید طبیعی زایمان کنی

ای بابا بایدی در کار نیست مگه شوهر نداری اگه حرفت پیش شوهرت برو داره هر کاری خودت میدونی بهتره انجام ...

شوهرم کلا طرف منه و خیلی با خانوادش بحث میکنه ولی اونا از رو نمیرن

من نمیگم نیان بالاخره نوه اونا هم هست و اولین نوه هم هست فقط دوست دارم 10 روز دوم بیاد

وقت زایمانتو بهشون نگو شوهرتم نگه تا وقتی که از بیمارستان بیایی خونه اونا هم فهمیدن بگو مامانم اینجاس شما زحمت نکش  

مادرشوهرم اصلا چیزی نگفت بیا خونه ما ولی پدرشوهرم مدام رو مخمه. کلا هم به من میگه فقط باید طبیعی زای ...

بيخيالش بشو !بعضي از قديميا اپديت نشده موندن!بعدشم پدره خجالت نميكشه ميگه چطور زايمان كنى بهتره!!!!

وقت زایمانتو بهشون نگو شوهرتم نگه تا وقتی که از بیمارستان بیایی خونه اونا هم فهمیدن بگو مامانم اینجا ...

اصلا تاریخ زایمانمو نمیدونن تا حالا که بهشون نگفتیم

بيخيالش بشو !بعضي از قديميا اپديت نشده موندن!بعدشم پدره خجالت نميكشه ميگه چطور زايمان كنى بهتره!!!!

همین پدره اینقدر بلا سرم آورده که ناراحتی اعصاب گرفته بودم. اینم میدونم اگه بیاد تو شیر دادن بچه هم دخالت میکنه از بس خاله زنکه