2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خيلي راحت به مادرشوهرت بگو مادرجان بعد از زايمانم مادرم ده روز مياد پيشم بعد كاري داره نميتونه زياد ...

اصلا قبول نمیکنه بعدا خودشو میزنه به مظلومیت که آره به من این حرفا رو زده میره رو اعصابم

اصلا قبول نمیکنه بعدا خودشو میزنه به مظلومیت که آره به من این حرفا رو زده میره رو اعصابم

پس الان شما از ما چه راهنمایی میخوای هر چی دوستان میگن میگی نمیشه بالاخره باید دلو بزنی به دریا حتی اگه ناراحتم بشه یا حرف در بیاره تو کار خودتو بکن

پس الان شما از ما چه راهنمایی میخوای هر چی دوستان میگن میگی نمیشه بالاخره باید دلو بزنی به دریا حتی ...

دوستان خیلی راه حل خوبی گفتن و من جسارت نکردم فقط میگم مشکلم اینجوریه و از اخلاقش گفتم همین

مادرشوهرم بیمارستان نمیاد میاد خونه. خونه هم دوست ندارم بیاد

په مگه میشه خونه هم نیادپیشت.دوس داره نوه اش روببینه.منکه ازمادرشوهرم ایناخیلی ناراحتم وخیلی اذیتم میکنن اصلاانتطارندارم که نیان ملاقات نوه شان

چرا خودت ده روز نميرى خونه مامانت

مامانم و مادرشوهرم شهرستان هستن. اول قرار بود برم همونجا زایمان کنم ولی پدرشوهرم میگفت حتما باید بیای خونه ما بمونی منم گفتم کرج راحت ترم

دوستان خیلی راه حل خوبی گفتن و من جسارت نکردم فقط میگم مشکلم اینجوریه و از اخلاقش گفتم همین

اگه هیچ کدوم فکر میکنی عملی نمیشه و مادرشوهرت کار خودشو میکنه تنها راهش اینه شما بری خونه ی مامانت بمونی

په مگه میشه خونه هم نیادپیشت.دوس داره نوه اش روببینه.منکه ازمادرشوهرم ایناخیلی ناراحتم وخیلی اذیتم م ...

من نمیگم نیان بالاخره نوه اونا هم هست و اولین نوه هم هست فقط دوست دارم 10 روز دوم بیاد