2777
2789
عنوان

طلامو میفروشم ماشین بخریم

375 بازدید | 36 پست

ی ماشین مدل ۸۰ داریم هر روز تو جاده میمونیم واقعا اذیتمون میکنه هی خرج میکنیم اما بازم خراب میشه شوهرم فعلا دستش تنگه میخوام سرویس گردنبند رو بفروشه ماشینم بفروشه یدونه نوشو بخره واقعا خسته شدیم از این وضعیت

چون استفاده ای ندارم ازش چن سالیه انداختمش کمد مونده میگم مدال دارم اونو بفروش دو دله میگه اگ نتونستم بخرم چی میگم خب طلاعه برا روز مبادا عوضش راحت میشیم 

نظرتون چیه دوستان شمام طلاتونو برا ی چیزی فروختید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه دارید؟

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

همین که بفروشی عروسی یکی از فامیل میشه😂😂 ،ولی من باشم مخصوصاااا برای ماشین میفروشم ماشین یک روز نباشه تو خونه ما میدون جنگ میشه حکومت نظامی😂😂

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من قبلا خیلی برای چیزای الکی فروختم... دیگه نمیخوام اینکارو بکنم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من نفروختم چون میدونستم همسرم سعیشو میکنه از به جای جور میکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من نفروختم چون میدونستم همسرم سعیشو میکنه از به جای جور میکنن

منم دلم نمیاد ولی چون میببنم درآمدش کمه و از همین ماشین داره خرج خونخ رو میده مجبورم چون خودمم راحت میشم