2821
2789
همدیگه رومیزنن؛دراروبهم میکوبن دادمیکشن؛ازپله هابدوبدومیکنن خدارحم کرده توآپارتمان نیستن وگرنه یه رو ...

وای ما هم خونه قبلی اینجوری بودیم خیلی سخته برو تو پله داد بزن و فحششون بده  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
ازبارداریت لذت ببرعزیزم بعدامیگی حیف کاش اینقدرسخت نگرفته بودم

درست مي گي ولي اگه يه بچه ديگه نداشتم الان استرس نبود برام

جوش اونو مي زنم كه سرما نخوره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاقاییم ..همیشه همینو میگ ...ولی بازم ناراحتم ... خودش میدونه. ارومم میکنه ها ولی ترجیح میده تنهاباش ...

بیخیال بابا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
باید یه روز قبل کارای امروزتو کامل میکردی بعد واکسنشو میزدی بمیرم‌الان حالشو درک میکنم هی داغ میشه س ...

واقعا؟نمیدونستم هیچی بلدنبودم ...اینقدرررخنگم من😐

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

رنگ ابرو واسه رفتن به جلسه امتحان واجبه خیلی کوتاهی کردی خیلی کاری نداره ی دیقس پاشو پاشو رنگ بذار

ابروهامو چون بلوند میکنم

یکم که میاد فاجعه میشه یکی در میون مشکی طلایی😂

به خاطر همین از امتحان واجب تره😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
وای ما هم خونه قبلی اینجوری بودیم خیلی سخته برو تو پله داد بزن و فحششون بده    

😂😂😂خونه هامون جداس؛ولی بس که خوش شانسم وقتی میام تواین اتاقه کلاصداشونومیشنوم؛یکم بالاترازخونه ماس خونشون صدای حرفیدنشونم دارم؛الانم دارن بادرپارکینگشون ورمیرن😩

واقعا؟نمیدونستم هیچی بلدنبودم ...اینقدرررخنگم من😐

دور از جونت عزیزم اگه دیروز همه کاراتو میکردی حتی ناهار شامم میزاشتی بعد فقط گرم‌کردنش بود دیگه به دخترت میرسیدی 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
ابروهامو چون بلوند میکنم یکم که میاد فاجعه میشه یکی در میون مشکی طلایی😂 به خاطر همین از امتحان وا ...

گلم اینقدر رنگ میزارین اونم طلایی ابروهاتون خراب نمیشه؟

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
ابروهامو چون بلوند میکنم یکم که میاد فاجعه میشه یکی در میون مشکی طلایی😂 به خاطر همین از امتحان وا ...

ریمل ابرو یا ماسک ابرو بگیر خودت رو خلاص کن

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
گلم اینقدر رنگ میزارین اونم طلایی ابروهاتون خراب نمیشه؟

تا الان که خراب نشده 

۳ ساله بلوند میکنم

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕