2789
چیکا میکنی از 5 ی کم از برنامه ات بگو

نمازمیخونم.یکم که هواروشن ترشدصبحونه حاضرمیکنم؛خوراکیای دخترموآماده میکنم.راهیش میکنم بره  مدرسه وبعدهم کارای معمولی خونه؛اگه شیفتش ظهرباشه صبح میرم پیاده روی؛اگه صبح باشه ساعت7میرم☺

ریمل ابرو یا ماسک ابرو بگیر خودت رو خلاص کن

ریمل مثه گل میمونه

ماسک نزدم چه جوریه؟

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂خونه هامون جداس؛ولی بس که خوش شانسم وقتی میام تواین اتاقه کلاصداشونومیشنوم؛یکم بالاترازخونه ما ...

هیچی دیگه از خداوند صبر ایوب و خواب( ببخشید )خرس را ارزومندم   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
دلم گرفته ... نمیتونم..

من اینطور مواقع میشم مثل خودش   من مرض دارم زیاد به پروپاش میپیچم که چرا با ارباب رجوعات که خانومن حرف میزنی اونم بدبخت میگه بابا من یه سر خرم واسه خودم تو نگران نباش من مال توام من متقابلا با همکاران مرد گرم میگیرم تا حرف زد میگم نگران نباش مال توام  ای حال میده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
نمازمیخونم.یکم که هواروشن ترشدصبحونه حاضرمیکنم؛خوراکیای دخترموآماده میکنم.راهیش میکنم بره  مدرس ...

وای خوش ب حالت 

من کنم از صبح همش قضا 

تو طول  روز نمی خوآبی ؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
هیچی دیگه از خداوند صبر ایوب و خواب( ببخشید )خرس را ارزومندم    

8سالِ دارم تحملشون میکنم😩ازایوبم صبورترشدم؛یه خوبی دارن اکثرامیرن بیرون ساعت12.1برمیگردن که من دارم هفت پادشاهوخواب میبینم؛😆به امیدبیرون رفتنشون الان تحمل میکنم😂

وای خوش ب حالت  من کنم از صبح همش قضا  تو طول  روز نمی خوآبی ؟؟

نه نمیخوابم☺بادصباروگوشیم نصبه باصدای اذانش بیدارمیشم؛میتونی5دقیقه زودترهم ساعتوتنظیم کنی که بیداربشی بعدازنمازیه چرت کوچولوبزن

8سالِ دارم تحملشون میکنم😩ازایوبم صبورترشدم؛یه خوبی دارن اکثرامیرن بیرون ساعت12.1برمیگردن که من دارم ...

وای چه صبری داری من هشت روزم تحمل نمیکنم  

هییی خواهرمن تواین 8سال یه چیزایی دیدم وشنیدم که اصلافکرنمیکردم کسی اینچیزاروبهم بگه😑ایناکه درمقابل ...

میدونم زندگی خیلی سگه  

دارم با همسرم و بچه هام لیسانسیه ها میبینیم ودرحال میوه خوردن

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
چراااااا

یک ساله دنبال یه خونه بودیم یه ماه پیش خریدیم با چقدر قسط و وام توش مستاجر بود حالا خالی کرده خونه نوساز داغووووون کرده بابام به صاحب خونه میگه من به عنوان نوساز خریدم این چیه دیگه دعواشون شد نزدیک بود بره بازداشتگاه

پدر و مادرم سر این خونه خریدن دارن زجرکش میشن امشب برای اولین بار اشک پدرم دیدم له له شدم

منم امشب بیمارستان کشیکم..ساعت یه ربع به نه زایمان داشتم..زایمان و  انجام دادم و تازه اومدم رو صندلی نشستم..خدماتمون برام چای ریخته و بقیه ی کارا رو سپردم به همکارم

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare