2821
2789
این روزا اصلا نمیگذره 😯

روزاي منم سخت مي گذره الام احساس مي كنم سرما خوردم استرس گرفتم 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو جات اینجاعه    

عاقاییم ..همیشه همینو میگ ...ولی بازم ناراحتم ... خودش میدونه. ارومم میکنه ها ولی ترجیح میده تنهاباشه.. منم تنهاوتوی تنهاییم هزارفکری میکنم ..حتی امروز فکرطلاق..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
شبنم منم دندونام درد میکنه پول ندارم درست کنم

شبنم جون باشما بود.😁😁😁.عزیزم اشتبا ریپلای کردی

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
همون دیگه ننشون ادبشون نکرده والا اخه ادم نره غول که داد و فریاد نداره    

همدیگه رومیزنن؛دراروبهم میکوبن دادمیکشن؛ازپله هابدوبدومیکنن خدارحم کرده توآپارتمان نیستن وگرنه یه روزه شوتشون میکردن بیرون😆

واکسن چندماهگی عزیزم؟؟

دوماهگی..واای خیلی سخته..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من.تو بارداریم 4 بار سرما خوردم😠

خيلي سخته 

من از بعد از ظهر مدام تو خيابون بودم به خاطره دخترم احساس سرماخوردگي دارم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ممنونم عزیزم چشم حتما دعا گو هستم اگه قابل باشم امیدوارم شما هم زودتر به خواسته تون برسین😊

خدایی واسه منم دعا کن خواهش

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
خيلي سخته  من از بعد از ظهر مدام تو خيابون بودم به خاطره دخترم احساس سرماخوردگي دارم

به قول یکی از دوستام مثل کلمن شدم مدام درحال پر و خالی شدنم😂😂😂

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز