2777
2789
عنوان

مخاطب خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 127 پست
همون همیشگی😀

😂😂😂😂😂

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد سیو کرده دارم 

البته اینا اسم مستعار هستن  که رو گوشی منن . یه چیزهایی شخصی هست که ادم نباس حتی همسرش بفهمه. البته من زن نگرفتم هنوز ولی مطمینا ادم باید مراقب باشه روابط خارج منزل و داخل منزلش قاطی نشه 

مهندس کامپیوتر 

ابدارچی اداره سناعی 

هوشنگ ۱

هوشنگ ۲

اداره کاریابی خوب 

تعمیرکار پارک شریعتی 

احمد منفی 

من اسم شوهرمو از زمان خواستگاريش كه دوسالي ميشه به اسم و فاميل سيو كرده بودم چند روز پيش تو گوشيم اسمشو ديد گفت تو خجالت نميكشي اينجوري اسم منو سيو كردي؟😐همه مينويسن عشقم وجودو تو اسم و فاميل سيو كردي مگه من بوقتم؟؟ من😐 شوهرم😐

🌺تو تا ابد مسئول كسي هستي كه اهليش كردي🌺

خوب من پيشنهاد ميدم

آرومه دل قشنگه 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
زیاد سیو کرده دارم   البته اینا اسم مستعار هستن  که رو گوشی منن . یه چیزهایی شخصی هس ...

كاملا عاشقانه 🙃

بیا زن داداش من بشو😆😆😆

حله بگو بیاد دستمو بگیره بریم سر خونه زندگیمون

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕