خستهام از «چطوری؟»های توخالی،از لبخندزدنهای دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی.دلم میخواهد ورقی بچسبانم روی پیشانیام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
خستهام از «چطوری؟»های توخالی،از لبخندزدنهای دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی.دلم میخواهد ورقی بچسبانم روی پیشانیام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
البته اینا اسم مستعار هستن که رو گوشی منن . یه چیزهایی شخصی هست که ادم نباس حتی همسرش بفهمه. البته من زن نگرفتم هنوز ولی مطمینا ادم باید مراقب باشه روابط خارج منزل و داخل منزلش قاطی نشه
من اسم شوهرمو از زمان خواستگاريش كه دوسالي ميشه به اسم و فاميل سيو كرده بودم چند روز پيش تو گوشيم اسمشو ديد گفت تو خجالت نميكشي اينجوري اسم منو سيو كردي؟😐همه مينويسن عشقم وجودو تو اسم و فاميل سيو كردي مگه من بوقتم؟؟ من😐 شوهرم😐
زیاد سیو کرده دارم البته اینا اسم مستعار هستن که رو گوشی منن . یه چیزهایی شخصی هس ...
كاملا عاشقانه 🙃