2777
2789
عنوان

دخترعمم داره طلاق میگیره

183 بازدید | 10 پست

دخترم عمم بایک فرد خوشگل وخوشتیپ و شغلشم نگهبان بانک بود ازدواج کرد رفت سرخونه زندگیش 

بعداینا موقع عقدش اصلا به ماهیچی نگفته بودن حتی به مادربزرگم اصلانگفتن هیچی حتی تومراسم عقدشم مارو دعوت نکرده بودن تااینک دخترعمم استوری گذاشت من دیدم وبه بابام گفتم وبابامم به مادرش خیلی زیادناراحت شدن مادربابام ک‌ سکته کرد‌ولی نمرد 

الان هم رفتن دادگاه میخان طلاق بگیرن‌چون دختره میگ دست بزن داره و قاضی حق رو داده به دخترعمم وهموهم بلاک کردن 

پسره هم برامهریه نده رفته خونه خودشوو شریع به اسم مامانش زده الان اینارفتن دادگاه پس چراهنوز طلاق نگرفتن چجوریامیشه ؟؟؟؟کی طلاق میگیرن وقتی کل سکه هاروبده بهش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میخام کلابدونم طلاق و بعددادن مهریه میگیرن یان

نه شما دردت مهریه نیست عزیزم میخوای زودتر طلاق بگیره تا یه نفس راحت بکشی از خوشحالی ذوق مرگ بشی

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).