2777
2789

مشکل ما اینه ک خیلی داریم جون میکنیم تا زندگیمونو بسازیم ن مسافرتی ن خرید انچنانی دانشگاهمو ول کردم چقد جون کندیم تا پول پیش پول جهزیه و.....جور شد الانم همچنان درگیر قرضو قوله ایم فک کنید چقد ما عقب بودیم ک هنوزم جبران نمیشع مسکلم اینه خانواده همسرم همش پشت من میگن ولخرجه پولا رو الکی خرج مبکنه حتی مادرشوهرم ب مواد غذایی هم گیر میده و پیش هرکی میشینه از من میناله حای یبار تو صورتم گعت تو چی بودی ک دادیم ب پسرمون اینجور میگه ک دستکاری روانیم کنه و بگه ما از تو سر تریم و تو باید تو هر شرایطی جیک نزنی چون پسرم لطف کرده تو رو گرفته 🤣🤣دخترلش همه بهشون ارث رسیده و خوبن ولی همیشه میگه اونا بدبختن بعد من کوچیک ترین چیزی بگم ک اونم مربوط ب خودم باشه سرم داد میزنه و میگه همه همینن حالا خسته شدم از این هنه سختی کلی با شوهرم دعوام شد و گفتم فردا زنگ میزنم ب مادرت میگم من طلاق میگیرم تو بیا پولا پسرتو جم کن کسی بده بهش ک دلت میخاد کم اوردم دیگه

واقعا اینجور مادرارو درک نمیکنم واقعا ینی انقدر نفهمن متوجه نمیشن دارن زندگی خود بچشونو نابود میکنن با این کاراشون و تیکه هاشون؟ ما عروس داریم مامانم از گل نازک تر نمیگه بهش میگه دعواشون بشه یا طلاق کشی بشه زندگی بچم نابود میشه بچم سختی میکشه بعضیا متاسفانه واقعا نمیفهمن

واقعا اینجور مادرارو درک نمیکنم واقعا ینی انقدر نفهمن متوجه نمیشن دارن زندگی خود بچشونو نابود میکنن ...

منم چیزی نمیگم ولی از بس ک گفتن مونده رو دلم مبگم فردا زنگ بزنم بگم زندگی پسرتم انقدر گلو بلبل نی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چیزی نمیگم ولی از بس ک گفتن مونده رو دلم مبگم فردا زنگ بزنم بگم زندگی پسرتم انقدر گلو بلبل نی

زنگ بزن بگو تو که انقد وابستگی داری به پسرت نباید میزاشتی زن بگیره حالا که گرفته دیگه حق نداری دخالت کنی تو زندگی منو پسرت اگه منم نبودم پسرت یه پرایدم زیر پاش نداشت جون کندم این زندگیو درست کردم یکار نکن بزنم زیر همه چیز من طلاق بگیرم زندگی پسرتم نابود میشه فک نکن داری با این کارات لطف میکنی بهش یبار دیگم ببینم داری دخالت میکنی یا تیکه بارم میکنی ساکت نمیشینم ولی سعی کن محترمانه بگی روش تو روت باز نشه