من یازدهم تجربیم کلا آدم درس خونیم ولی برای امتحانات آماده نیستم خیلی خسته شدم از درس خوندن دوست دارم قبل امتحانات ترم یکوچولو استراحت کنم😮💨 امروز بهمون خبر دادن که فردا یه اردو میبرنمون از صبح تا بعد از ظهر قصد دارم برم ولی درسام رو دوشم سنگینی میکنه ۲ دی امتحانامون شروع میشه من این سه ماه خوندم ولی کلی دیگه باید بخونم خیلی ناراحتم احساس میکنم نسبت به آیندم بی تفاوت شدم واقعا میخوام دانشگاه قبول بشم همش میترسم که نتونم که نشه چیکار کنم ؟
زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم از این فکرا زیاد میکردم ولی چیز خاصی نشد فقط یازدهمم زهر مارم شد😑😑😑آلان برو سال دیه فقط درس ب ...
سال دیگه با اداره منطقمون و مدرسمون هماهنگ شدیم کلا مدرسه نیایم اونام قبول کردن من خودم کلاس انلاین دارم با اونا خیلی بهتر میفهمم وقتمم تلف نمیشه ولی الان بعد مدرسه انگار کوه کندم
زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
خوبه ک یازدهمی من جات باشم ازالان همراهش دهمم میخونم
دهمو خوب خوندم معدل کتبیم اومد ۱۹.۲۰ صدم ولی یازدهمو تا اینجا که چنگی به دل نمیزنه فعلا تو درسای یازدهم موندم حالا اگه وقت شد بعد امتحانات ترم یه نیم نگاهی هم به دهم داشته باشم برام مرور بشه
همش هم تقصیر مدرسه ام بود تمام وقتمو تلف کرد هیچ وقت حلالشون نمیکنم یه سال منو عقب انداختن اگه پارسال مدرسه نمیفرستم امسال اون چیزی که میخواستم میاووردم