2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067118 بازدید | 25928 پست
آره میبرم تازه 1جفت گوشواره مال مادربزرگم بوده مامانم به من داده میخوام اونم یادگاری نیگه دارم گوشوارم یکم قدیمیه حالا شاید عکس اونم گذاشتم
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ،بانک تجارت ما مشکل ضامن نداریم هم شوشو کارمنده هم برادرم هم برادر خواهرای شوشو کارمندن
فک کنم کاسبی که پروانه کسب داره هم میتونه ضامن شه
ایشالا واسه شما هم درست میشه عزیزم
مرسی خدا جونم
واسه شوشو درست شد که من برداشتم.واسه من طلسم شده. سه تومان دارم میخوام بزارم بانک تا 3 ماه بمونه یک وامی روش بگیرم....اخه 7 میلیون نیاز دارم.دارم میگردم دنبال بانکی که با سپرده 3 میلیونیم تا 3 ماهدیگه 6 الی 7 میلیون وام بهم بده به قسط حداکثر ماهی 200 تومان
خب پس جوجو جون همین الان که به اسمتون در اومده و اسم شعبه رو میدونی زنگ بزن به ضامنتون...

بگو نامه کسر از حقوق رو بگیره برای فلان بانک و فلان شعبه...
تا اون درخواست رو بده ...

از طرفی هم الان برو کپی ها رو بگیر که خود سایت گفته کدوم ها...
شناسنامه تمام صفحات/ کارت ملی پشت و رو/عقد نامه تمام صفحات/

از همه هم باید دو نسخه بگیری همراه با اصل ببری....

در ضمن کپی شناسنامه و کار ت ملی ضامن ها هم لازمه...

اینا تجربه ها ی من برای سریع تر انجام شدن
واسه شوشو درست شد که من برداشتم.واسه من طلسم شده. سه تومان دارم میخوام بزارم بانک تا 3 ماه بمونه یک وامی روش بگیرم....اخه 7 میلیون نیاز دارم.دارم میگردم دنبال بانکی که با سپرده 3 میلیونیم تا 3 ماهدیگه 6 الی 7 میلیون وام بهم بده به قسط حداکثر ماهی 200 تومان
دینا جون بپرس بعد بیا شرایطشو به ما هم بگو
بچه ها من موندم این 6تومنو وسیله بخرم یا نیگه دارم واسه ماشین یا خونه؟
الان خودم 2200دارم میتونم لباسشویی و یخچال فریزر بخرم ولی ساید اگه بخوام بخرم باید قسطی بردارم
مرسی خدا جونم