2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067111 بازدید | 25928 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رزآبی جون سلام گلم.....

منم نمیدونم اصلا آبم با این آرکوپال تو یه جوب نمیره....

همه رنگی داشت این چینی پیرکس ها.....

برای من سبز فسفری و سفیده.....نارنجی و سفید و قرمز و سفید و صورتی و مشکی و خیلی رنگای دیگه هم بود....
من اینو پسندیدم....آخه عاشق سبز فسفریم....

6 نفره اش همون قیمتا میشه گلم...البته این مغازه ای که ما خریدیم خیل منصف بود...میگفت تازه برا خواهرش جهاز داده میدونه یعنی چی...
من صورتی رو پسندیدم بعد مغازه دار گفت اصلااینا تخفیف نداره تو پاساژ رضایی دیده بودم تو از کجا گرفتی ؟ خیلی خوب گرفتی کاش منم با مامان تو می رفتم خرید.(چشمک)
خدا جونم شکرت:)
مرسی عزیزم...
منظورت از سرویس قند و شکر کدومه؟

راستش من چینیش رو خریدم خیلی هم خوشگله....خیلی دوسش دارم...اما الان پشیمونم چون اونم جای حبوبات و جای آبلیمو و سرکه داره این سرویس آشپزخونه هایی هم که میگم هم دارن....دلم میخواد اونارو پس بدم از اینایی که دیدم بخرم....
مرسی عزیزم...
منظورت از سرویس قند و شکر کدومه؟

راستش من چینیش رو خریدم خیلی هم خوشگله....خیلی دوسش دارم...اما الان پشیمونم چون اونم جای حبوبات و جای آبلیمو و سرکه داره این سرویس آشپزخونه هایی هم که میگم هم دارن....دلم میخواد اونارو پس بدم از اینایی که دیدم بخرم....
جا قند شکری و حبوبات هنوز نگرفتم دو بار رفتم شوش و اومدم واقعا مشکل دارم همینایی که چینی هستش و سرش سیلوره چه شکلی اش رو گرفتی و چند ؟ من نمی دونم چه طرحی اش رو بگیرم؟
خوشبحالتون
من که هیچی پول ندارم که برم چیزی بگیرم
ولی برنامه ام اینه که در اولین فرصت که پول دستم اومد برم سرویس چدن بگیرم
ولی هنوز نمیدونم چه مارکی بگیرم که عالی باشه.........!!!!!!!!!!!!!!!
مهری جان اصلا اینا مهم نیست مهم خودت و شوهرتین که باید با هم خوب باشین والا همه ی جهازت هم که از طلا باشه فایده نداره مگه قدیم مادرهای ما چه طوری زندگی کردن خیلی هم خوشبخت تر بودن