2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067111 بازدید | 25928 پست
سلام
ارغوان جون منم صفحه هاشو نمی دونم
اما یادمه که می گفتن فرش دستبافت گرونه ماشینی میگیرن
درباره رنگشم فکر کنم صورتی چرک هم می گفتن
از فرش فرهی هم راضی بودن
خاله منم از فرش های مشهد راضیه
چون زیرش قسمت بالا و پایینشو چرم میدوزن که باعث میشه روی سرامیک سر نخوره
فرش رو معمولا زیاد روشن نمیگیرن که یکم استفاده که میشه کهنه نشون نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منون فرشته و بهار جون...من یه 6 متری دستبافت می خوام واسه سالنم....ولی در این زمینه از بیخ عربم! نمی دونم فرق بین کاشان و نایین چیه یا طرح های مختلفش!
غزل لباست خیلی خوشگله دختر! مخصوصا تاپش
سلام به همه...صبح به سلامت
تو این چند رو ز تعطیلی...روز چهارشنبه که همسرم سرکار بود حوصله ام خونه سر رفت ...به مامان گفتم بیا بریم ببینیم بازار چه خبره؟جنسا چجورین؟ قیمتا چطورن؟ خلاصه کهه رفتیم و بازار هم تعطیل بود...سر راهمون رو کج کردیم و رفتیم شوش....
من 280 تومن جیبم بود....مامان هم 130 تومن...اصلا هم به قصد خرید نرفته بودیم خداییش....اما.......شوش رفتن همانا و دوتا سرویس خریدنن همانا
خلاصه که سرویس چینی خریدم گل برجسته.....12 نفره.....مربع شکل....همونی که چشم مونده بود روش...قیمت 650 هزارتومان....اما به لطف هنر مادرم تو چونه زنی 450 هزار تومان خریدیمش....هوررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا
دیگری هم سرویس دم دستیم...آرکوپال هیچی نپسندیدم....اما یه جایی یه سرویس چینی پیرکس دیدم که اونو خریدم... 12 نفره بازم...سبز فسفری....خیلی دوسش دارم....270 تومن بود قیمتش...که 230 خریدم.....آقا قسم میخورد که فاکتورخریدش 226 تومنه....ماهم باور کردیم چون همه جا گرونتر بود
حالا قراره امروز جفتشون رو با پیک بفرستن....پول دومی رو حساب کردم اما اولی رو فقط 50 تومن بیعانه دادم....
اسکای راستی اون روز فکر کردم از دستم ناراحت شدی که من به نیلو گفته بودم نیستی سوالشو بپرسه میای جواب میدی

قصدم فضولی نبود بلکه دیدم چراغ آن لاینت خاموشه گفتم حتما رفتی
if u obey all rules , u will lose all funs
مرسی ریحانه جون از تو ضیحاتت....
و دیگه اینکه یه سرویس آشپزخونه هایی(جانونی..حبوبات...سطل زباله...برنج....) اومده که رنگی هستن...قبلا سفید و استیل بود....اما الان مثلا رنگ بنفش و قرمزو .... هم اومده....قیمت حدود 250 بود

یه سرویس آشپزخونه هم من خیلی خوشم اومد.....استیل و یه رنگ دیگه بود نمیدونم بگم چه رنگی....یه جورایی صورتی یه جورایی هم سرخ آبی....قیمت فروشنده 370 بود....البته با چاقوی آشپزخونه اش....خیلی خوشم اومد...
اما فروشنده از 310 پایین نیومد ما هم رفتیم کلاس بذاریم دوباره برگردیم بخریم که رفتن همانا و سرویس چینی خریدن همانا
سلام اسکای جون خوبی ؟ اتفاقا من برای این آرکوپال کل شوش رو زیر پا گذاشتم خوشم نیومد ، ولی یه جنسی که تو بازار بود و اینجا هم دیدم آوپال بود همون چینی پیرکس که دورش طلایی بود خیلی خوشگل بود صورتی ، آبی خیلی ناز بود ولی 6 نفره اش 190 بود مال تو هم از این اینا ست اگه تونستی عکس می ذاری لطفا؟
خدا جونم شکرت:)