2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون ناراضی آن همش می‌نالند خب حق هم دارن کارشون سخته مخصوصا دوره رزیدنتی که تحملش کار هرکسی نیست مثل اون آقای یاسوج که نتونست تحمل کنه و با داشتن زن و بچه کوچیک خودکشی کرد

بمیرم برای دلش

آینده با این اوضاعی که درست کردن خوب نیست

تعهد هارو نمیشه ازاد کرد

اوضاع رزیدنتی هم که معلومه!

ندیدی سالی چند نفر خودکشی میکنن؟؟

اینده خوب نیست الانم اوضاع خوب نیست ولی بچه ها چون با عشق اومدن این رشته پشیمون نیستن،یه گروهی هستن که پشیمونن اونا هم میگن کاشکی رفته بودیم دندون

من ندیدم، اما یه خانم دکتری بود که پدر و مادرم زیاد پیشش میرفتن

دکتر عمومی بود اون بهشون گفته بود پشیمونم که پزشکی خوندم سخته و نمی ارزه و فلان نمیزارم بچه هام بخونن.

واین نیز بگذرد....

آینده با این اوضاعی که درست کردن خوب نیستتعهد هارو نمیشه ازاد کرداوضاع رزیدنتی هم که معلومه!ندیدی سا ...

خب شما علاقه دارید یعنی بازم ادامه میدید یا برنامه دیگه ای دارید؟

همشون ناراضی آن همش می‌نالند خب حق هم دارن کارشون سخته مخصوصا دوره رزیدنتی که تحملش کار هرکسی نیست م ...

خب شما  اگه شرایطش باشه توی این رشته تحصیل میکنید؟

خب شما اگه شرایطش باشه توی این رشته تحصیل میکنید؟

من با چشم سختی های پزشکی رو دیدم چون برادرم و اقوام دانشجو پزشکی و پزشک هستند و واقعا بهدهیییچ عنوان پزشکی نمیرم

هدف من از اول دبیرستان دندون بوده وگرنه پارسال پزشکی تعهدی می‌آوردم ولی مگه چقدر عمر میکنم که بخوام کلی درس بخونم برای ماهی ۲۰ تومن حقوق رزیدنتی

با اختلاف فقط دندون و دارو

اگه علاقه دار و ذاتا آدم فداکاری هستی به این چیزا فکر نکن چون انسان تو چیزی که دوستش داره موفق تره، اما اگه علاقه نداری و  فقط برای اینکه بهترین رشته است میخوای بخونی بیشتر فکر کن به هر حال سخته و دیر به درآمد میرسه 

واین نیز بگذرد....