2777
2789

رفته بودیم باغ ما با پدر و مادرم سرگرم حرف بود گوشیش پیش من مونده بود .بعد منم گفتم یکی دو تا عکس با گوشیش از خودم بگیرم یهو یه حسی بهم گفت برو تو تلگرامش

دو تا تلگرام داره یه دونش جدیده برای موقعی که من اومدم تو زندگیش یعنی دو ساله داره یکی شم برا ده سال پیش

رفتم تو اون تلگرام قدیمیه که چتاش برا ۲۰۱۹ بود

یهو پیام شو با دوست دختر قبلیش دیدم که پاک نکرده بود و اون قهر کرده بود و شوهر من کلی منت و قربون صدقه ش رفته بود و بهش گفته بود ساعت فلان میام دنبالت بعد با کلی ذوق….

حالم خیلی بده اون لحظه م عصبانی شدم گفتم چرا پاکش نکردی گفت به خدا یادم رفت پاک کنم وقت نکردم ‌اصلا یادم نمیاد برا کیه من کلی دختر بوده باهاشون حرف زدم حالا هر کدوم شونم ممکنه دو تا بچه داشته باشن…خلاصه آروم شدم و تموم شد

ولی الان بعد چند روز هی قربون صدقه هاش یادم میفته حالم بد میشه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای ایرانی چرا اینجوری هستن، حریم خصوصی شوهراشونو نقض می کنن. بی اجازه رفتن تو گوشی شوهر یه جور خیانته.

کار شما بدتر از روابط ایشونه

اگه جایی که من تاپیک زدم، گزارش بدین نشونه عقده ای بودن شماس.دوست نداری از تاپیکم برو بیرون. بیشتر از این حقی نداری

خانمای ایرانی چرا اینجوری هستن، حریم خصوصی شوهراشونو نقض می کنن. بی اجازه رفتن تو گوشی شوهر یه جور خ ...

بزار از راه برسی

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خانمای ایرانی چرا اینجوری هستن، حریم خصوصی شوهراشونو نقض می کنن. بی اجازه رفتن تو گوشی شوهر یه جور خ ...

بشین بابا.

سواد رابطه ام‌خوب چیزیه.

بشینیم کنار هرکار خواستین بکنین ماهم متوجه نشیم از اخرم بگین زنم ساده س

ببین منم ی بار رفتم توی تلگرامش پیام های چهار سال قبلش رو که هنوز ازدواج نکرده بودیم دیدم و همینجور حالم بد شد 

الان که فکر مکینم میگم اصلا چه ارزشی داشت باید رد میشدم و میرفتم حال خودم و اونو خراب نمیکردم و یاداوی نمیکردم

دقیقا منم همین موضوع رو دیدم چند ماه پیش تاپیکشم چند روز پیش زدم چون یادم نمیره ولش خودتو ناراحت نکن خب ی زمانی قربون صدقه ماهم میرفتن😁

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11