2777
2789
چرا خوشش نمیاد ازشون

مامانم از داماد بزرگش خوشش نمیاد از شوهر خواهرم. چون تلخه. همه اش دعوا راه میندازه. تیکه میندازه

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  

سال گذشته خونه پدرشوهرم بودیم اولین سالمون هم بود اما امسال با خانواده های همدیگه قهریم فکر کنم خونه خودمون باشیم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم امسال همه میان خونه ی ما

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
با هر دو طرف قهرید

اون با خانواده من ..منم با خانواده اون قطع رابطه ام

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
والا من نمیتونم از این برنامه ها بچینم خواهرم همه رو بهم میریزه با اون شوهرش

چقدر بد البته منم مجبورم چون هر سال یکی دعوت میکنه از خانواده همسرم امسالم هم نوبت منه البته پدر و مادر همسرم فوت کردن

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
باز اون بده ..شوهر من که کاریش نکرده. جز خوبی 

ولی مامانم عاشق شوهرمه. شوهرمم خیلی خودشیرینه. البته از ته دل محبت میکنه چون مامان نداره میگه مامان تو مامان منم هست. همچین با عشق مامان صداش میکنه.

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
الهی. خدا بیامرزدش. تو رو خدا رفتی گریه نکنی ها. تو همیشه خونه پدر شوهرت بودی. این مادرته که هر سال ...

همیشه براش گریه میکنم حتی همین الان تو اداره داشتم گریه میکردم. تو خانشون که داغونم داغون 

ما هر سال یه شب میرفتیم خونه پدرشوهرم کلی چیز میز آماده میکردیم دور هم بودیم یه شب هم خونه مامانم که خونه مامانم اکثرا من همه چی رو حاضر میکردم و مامانم،  بقیه فقط زحمت می کشیدن میومدن میخوردن میرفتن باز آخر من باید همه کارا رو میکردم آخر شب خسته کوفته می رفتم خونه،  امسال یه مشکلی پیش اومده فکر نکنم خونه پدرشوهرم بریم خونه مامانمم من حوصله ندارم همه رو هماهنگ کنم دور هم جمع بشن در نتیجه خونه خودم می مونم با شوهری جشن دو نفره میگیریم. شایدم با دوستاش هماهنگ کنیم دور هم جمع شیم