2777
2789
عنوان

زمستون عقد

538 بازدید | 45 پست

سلام من دخترخاله استارترم دوست پسرم شهر دیگه ست من زنجانم اینجا سیبریه نمیشه بیرون رفت تف میکنی یخ میزنه زمین گیر داده بیایم خواستگاری عقد کنیم سه ماه دندون رو جیگر نمی‌ذاره منم لذت ببرم از عقد و مراسمم بخدا خیلی سرده چجوری مخشو بزنم ؟‌یعنی کلافه شدم از سرما بیزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من عقد کنونش تو ۲۲ بهمن بود دقیقا تو برف زیاد😂😂😂

هنوز یاد میکنن ازش😂

خدایی چیه مگه زمستون 

فصل به این خوبی🥲😂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

سلام دختر خاله ی استارتر 😐😂✋🏼

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

خودت الان استارتری که 😕😂

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

من عاشق این بودم تو سرما عقد کنیم اما از شانسم تو گرمای تیر ماه بود عقدمون

یکی از دغدغه های قبل خواب منم همینهههه

تو سرما باز میشه یه کار کرد

منم آدم عرق کننننن 

کل اون روزم به فنا میره اگه چله تابستون باشه🥲😂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

چه روز تاریخیعمرا باباتون یادش بره😂

میدونی خنده دار ترینش کجاست؟؟؟

بهمن عقد کردن

بهمن عروسی گرفتن

بهمن من و داداشم هر دو تامون به دنیا اومدیم😂😂😂😂

برامن مهرماه بود محضر میرفتیم هوا خوب بود برگشتنی ی بارونی گرفت ک سیل میرفت.

۱۱سال پیش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
و من هم یه بهمنی که دارم باهاتون حرف میزنم🤣🤣🤣🤣🤣

اره اسمت هست

چند بهمنی؟😂