2777
2789
عنوان

زمستون عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دغدغه های قبل خواب منم همینههههتو سرما باز میشه یه کار کردمنم آدم عرق کننننن کل اون روزم به ف ...

منم هی گرمم میشد عرق میکردم آرایشم خراب میشد آرزوم بود تو زمستون باشه از اون شنل زمستونی خوشگلا بپوشم 😂

منم هی گرمم میشد عرق میکردم آرایشم خراب میشد آرزوم بود تو زمستون باشه از اون شنل زمستونی خوشگلا بپوش ...

😂😂😂😂

شوهر نداریم عقد پیشکش😂😂😂👌🏼

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

بذار بیاد خب یعنی خانوادت راضی میشن سریع عقد کنین؟ طول میکشه تا بله بدین دیگه

نه ولی هوا برفیه راه دورن نمیدونم چه اصراریه زمستون حتما بیان این همه فصل جاده ها خرابه

میدونی خنده دار ترینش کجاست؟؟؟بهمن عقد کردنبهمن عروسی گرفتنبهمن من و داداشم هر دو تامون به دنیا اومد ...

چه با نمک

مادر و پدر منم تیرماه ازدواج کردن و منم تیرماهیم

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

عزیزم شما باردارید؟

اره گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

منم ۴ دی عقد کردم سرد بود ولی خیلی دوست داشتم 

بنظر من عقد تو هر فصلی میچسبه و خاطره میشه 

ولی عروسی فقط هوای تابستون و بهار 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و فک کنم ماه اخرتونه شما ورم هم کردین ترک خوردین

۲۳روز دیگه نی نی میاد.

ورم نکردم اما زیر شکمم خیلی کم ترک خورده.

خییییییلی تو خوردو خوراکم رعایت کردم ک وزنم نره بالا و ورم نکنم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون