2777
2789
عنوان

زمستون عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 45 پست
۲۳روز دیگه نی نی میاد.ورم نکردم اما زیر شکمم خیلی کم ترک خورده.خییییییلی تو خوردو خوراکم رعایت کردم ...

چند کیلو اضافه کردی؟ 

چجوری رعایت کردی من این ماه سیری ناپذیر شده بودم در حد غش کردن گشنه میشدم الان چند روزیه تهوع دارم غذام کم شده 

چند کیلو اضافه کردی؟ چجوری رعایت کردی من این ماه سیری ناپذیر شده بودم در حد غش کردن گشنه میشدم الان ...

الان ک ۳۶هفتم کلا ۱۰کیلو اصافه کردم اما وزن خودم کمتر نشون میداد دکترمیگفت هرچی اضافه کردی رفته ب بچه.

من تحت نظر دکتر تغذیه بودم برنج ماکارونی.شور.نمک خیلی کم حتی غذاهامم بی نمک درست میکنم.

چیزایی میخورم ک فقط جنین وزن بگیره ن اینکه خودم وزن کاذب بگیرم.

شیر.خرما.ماست.

گردو.اینا رو وزن مادر تاثیرنداره فقط جنین وزن میگیره.

منم گشنم میشه اما تلنبار نمیکنم دوسه لقمه میخورم اما درطول روز تندتند میخورم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ک ۳۶هفتم کلا ۱۰کیلو اصافه کردم اما وزن خودم کمتر نشون میداد دکترمیگفت هرچی اضافه کردی رفته ب بچ ...

منم ۱۱ کیلو چاق شدم هفته ۳۵ هستم بچم فک کنم دو خورده ای بود وزنش برا شما چنده وزن جنین

منم ۱۱ کیلو چاق شدم هفته ۳۵ هستم بچم فک کنم دو خورده ای بود وزنش برا شما چنده وزن جنین

تو ۳۲هفته دوکیلوبود 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ان شاءالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم

ممنون گلم همچنین.شما الان ۳۵ هفته ای؟؟؟دکتر وقت زایمان نداده؟

ممنون گلم همچنین.شما الان ۳۵ هفته ای؟؟؟دکتر وقت زایمان نداده؟

اره عزیزم ۳۴ هفته و۶ روز هستم نامه بستری برا ۳۰ دی داد ولی چون آب دور بچم زیاده خودمم ب شدت ورم آوردم گفت احتمال اینکه زودترم زایمان کنی هست 

اره عزیزم ۳۴ هفته و۶ روز هستم نامه بستری برا ۳۰ دی داد ولی چون آب دور بچم زیاده خودمم ب شدت ورم آورد ...

مطمعن باش صددرصد زودتر زایمان میکنی برامنم ۲۶دی داده بود وقتی فهمیدیم بندناف پیچیده دور گردنش گفت ۱۲دی بستری شو

احتمالا سزارین میشی شما نه ؟

من چو ای وی اف کردم همون اول سزارین اختیاری گرفتم

من چو ای وی اف کردم همون اول سزارین اختیاری گرفتم

اهان ان شاءالله بی خطر باشه زایمانت من طبیعی ام نمی‌دونم دیگه حالا چی پیش بیاد استرس هم دارم دکتر چندبار بهم سز پیشنهاد داد ولی بخاطر دوره نقاهتش قبول نکردم و کلا باید کسی باشه مراقب آدم باشه

اهان ان شاءالله بی خطر باشه زایمانت من طبیعی ام نمی‌دونم دیگه حالا چی پیش بیاد استرس هم دارم دکتر چن ...

فداتشم همچنین الان مهمترازهمه چی سلامتی بچته ن دوره ی نقاهت هنوز دیر نشده درست تصمیم بگیر

فداتشم همچنین الان مهمترازهمه چی سلامتی بچته ن دوره ی نقاهت هنوز دیر نشده درست تصمیم بگیر

مشکلی ندارن خدارو شکر بچم فقط از شیرینی پرهیز داد گفتش ک بچه اگ خیلی تمدن بخوره کیسه آبت پاره نشه در غیر اون همه چیز نرماله 

مشکلی ندارن خدارو شکر بچم فقط از شیرینی پرهیز داد گفتش ک بچه اگ خیلی تمدن بخوره کیسه آبت پاره نشه در ...

اخی عزیزم خب خداروشکر.این ی ماهم رعایت کن ب خیرو خوشی بگذره.انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری