2777
2789

بچه ها من وزنم حدود 120 شده خیلیی خسته شدم دیگه اینکه من خودم هیچ میلی به شیرینی ندارم و بیشتر چیزای شور مثل کشک و زیتون میخورم، یعنی تا چند وقت پیش ریزه خواری میکردم مثلا کیک و اینا رو میخوردم ولی واقعا همینجوری در حد اینکه یچیزی خورده باشم یعنی به ریزه خواری عادت داشتم و البته ماکارونی و پاستا یعنی هفته 1، 2 بار پاستا و لازانیا میپختم میخوردم الان چندماهه ماکارونی و پاستا رو گذاشتم کنار کلا نمی‌خورم بعد شیرینی هم اصلا نمی‌خورم و میلی بهش ندارم یعنی حدودا 2 هفته یا شاید هم کمتره که اصلا شیرینی نمی‌خورم جز یه شکلات تلخ کوچیک یا یه چای شیرین صبح ها مثلا البته اینم بگم قبلش هم نمی‌خوردم زیاد چون علاقه ی چندانی به شیرینی ندارم.. مثلا روی میز خونمون پر از انواع کیک و پای سیب و شکلات و همه چیز هست ولی من لب نزدم نه صرفا بخاطر رژیم خب میلی هم نداشتم، الان یکی از شلوار هامو که تا 1 ماه پیش به زور میرفت پامو راحت پوشیدم خیلی هم توش راحتم 😍مامانم اینا هم متوجه شدن لاغرتر شدم فقط با نخوردن شیرینی مثلا من الان صبحونه خوردم ديگه گشنه نمیشم تا شب که پرتقالی سیبی چیزی بخورم وزنی که دوست دارم بشم 55 یا 50 عه قدم هم 161

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته آخرین بار که وزن کردم 115 بود حدودا😭💔میخوام همین روند رو ادامه بدم و غذام هم یکمی از چیزی که هست کمتر کنم چون من در کل اصلا تاکید می‌کنم اصلا زیاد نمی‌خورم ولی خیلی چاق شدم اونم بخاطر همین ریزه خواری بود 

چاقی همش از شیرینی جات و نان سفید هستش

نه اصلا از هورمون و ژنتیک و تنبلی تخمدان و استرس‌ و کورتیزول بالا و غم و در نهایت مصرف مواد غذایی پر کالری یا ریزه خواری 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه قرار ۶۰ ۷۰ کیلو کم کنی

با این روش اشتباهه

که الان صبحونه بخوری تا شب یه میوه

بدنت مقاوم میشه

ریزش موی سر میگیری

بنظرم زیر نظر دکتر تغذیه کم کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
هنوز وزن نکردم ولی فکر کنم حدود 5 کیلو کم کردم چون تشخیص میدم که لاغرتر شدم

پنج خیلی اگه پنج بود شلوارت گشاد میشد 

بعدم چرا تو خونتون این همه شیرینی دارید؟؟؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

اینجورکه تو گفتی ریزه خواری زیاد داشتی،همین ها حذف بشه عالیه،هوس کردی بخور،در حد یه لقمه،چون خودتو منع کنی،یدفعه میشینی میخوری میترکی😁

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک