2777
2789
عنوان

وااییی یه مدت شیرینیمو ترک کردم الان دیدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 74 پست
اگه قرار ۶۰ ۷۰ کیلو کم کنیبا این روش اشتباههکه الان صبحونه بخوری تا شب یه میوهبدنت مقاوم میشهریزش مو ...

چند وقت دیگ هم بدنش افت میکنه میره تو شوک یه گرمم کم نمیکنه 

البته سنش کمه متابولیسم بدنش بالاست راحتتر از یه خانم بالای ۲۵ سال کم میکنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ۷۰ کیلو باید کم کنی؟روش رژیمتو بگو منم مثل شما عاشق شوری و ترشیم

آره 🥺😭من که دیگه اصلا شیرینی نمی‌خورم اگه خیلییی هوس کنم شاید 1 دونه بيسکوئيت بخورم، قهوه با 1 دونه شکلات باراکا تلخ فقط میخورم و غذا هم که بعضی وقتا صبحونه و ناهار میخورم شام نمی‌خورم، یا اینکه شام و صبحونه میخورم ناهار رو نمی‌خورم یا فقط ناهار میخورم بجای اون وعده ای که نمیخورم هم چای میخورم دیگه میوه ای مثل سیب و پرتقال میخورم ماست و با خیار ورقه ای و آویشن میخورم کاهو و ماست میخورم،

نه اصلا از هورمون و ژنتیک و تنبلی تخمدان و استرس‌ و کورتیزول بالا و غم و در نهایت مصرف مواد غذایی پر ...

شما درست میگید،این ها هم هست عزیزم،کم تحرکی

ولی چیزی میتونیم جلوشونو بگیریم همین خوزدنی هاست،بقیه که نمیشه کاریشون کرد😔

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
هنوز وزن نکردم ولی فکر کنم حدود 5 کیلو کم کردم چون تشخیص میدم که لاغرتر شدم

اوایل بدن ادم اب داره زود لاغر میشن 

پیاده روی هم بکن در حد نیم ساعت عالیه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

آره 🥺😭من که دیگه اصلا شیرینی نمی‌خورم اگه خیلییی هوس کنم شاید 1 دونه بيسکوئيت بخورم، قهوه با 1 دون ...

وعده ها رو حذف نکن    مراقب باش ویتامین کافی به بدنت برسه  یه دفعه ریزش مو نگیری  چون بدن کم میاره

پیاده روی با این وزن پدر زانوهاشو در میارهباید یه مدل ورزش دیگه انجام بده

من دکتر رژیم میرفتم گفت اروم پیاده روی کن بهت فشار نیاد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

البته آخرین بار که وزن کردم 115 بود حدودا😭💔میخوام همین روند رو ادامه بدم و غذام هم یکمی از چیزی که ...

عزیزم رژیم‌بگیر و ادامه بدی حتما جواب میگیری منم قدم ۱۶۳ هست ۷۶کیلو بودم واقعا خیلی چاق و بد فرم بودم ۲۱ کیلو با رژیم‌سخت و پیاده روی کردم من میتونستم دوتا کارتون شیرینی بخورم حالا حالم بهم میخوره از شیرینی 

دل مرنجان