بخار شلغم برا نوزاد خوبه یا بده؟بچم سرما خورده حسااابی ی ماهشه منم علاوه برداروهاش تو قابلمه شلغم گذاشتم و با فاصله بخورش دادم یکم قفسه سینش نرم تر شده احساس میکنم ضرر نداره برا بچه؟فردا هم انجام بدم یا نه؟ببخشید خیلی طولانی شد 🤦
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای چه کاریه خدایی نکرده بچه از دستت می افته تو آب داغ .یه لحظه اس دیگه .شیر بده بهش تند تند شیر خود ...
دستگاه بخورم خرابه فردا باید برم بخرم میدونی من قابلمرو گذاشتم مامانم گرفت بالا سر قابلمه مراقبم انشالا کاری نشه تند تند هم شیرش میدم اما همش خوابه احساس میکنم برای داروهای چرک خشک کنه نمیدونم ب زور گاهی بیدارش میکنم برای شیر دعا کنین صداش در نمیاد دارم دیوانه میشم 😢
یه قابلمه اب کن مدام رو بخاری باشهاسپری بینی(سدیم کلراید)براش بزن بینیش تمیز میشهقطره پلارژین هم بهش ...
اسپری بینی دکترش داده براش میزنم با فین گیر بینیشو تمیز میکنم بقیه داروها هم دکترش داده بینیش چرکی بود با سینش دکتر چرک خشک کن داده بخاری هم نداریم عزیزم گرمایش از کفه خونم 🤦
نوازد خوابش زیاده .بخاطر دارو ام هس دیگه تو جمع نرو مریض نشه بچه
منه بدبخت هیچ جا نرفتم فقط ی بار با شوهرم رفتیم رستوران همین بچمو مهمونی هم نبردم چند روز پیش پنجره خونرو باز کرده بودم انگار اونجا مریض شد اما دکتر بچه هام میگه از خواهرش گرفته چون دخترمم مریضه میگه اون از مدرسه گرفته اومده ب این انتقال داده
نوازد خوابش زیاده .بخاطر دارو ام هس دیگه تو جمع نرو مریض نشه بچه
ی سوال بچم از الان مریض شده بعد سیستم ایمنیش نمیاد پایین من نگران ایندشم 😭یا تند تند مریض بشه چرا میگن بچه زیر سه ماه مریض بشه باید بستری بشه؟اینقدر این دو روز غصه خوردم دارم دیوانه میشم