2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست

[QUOTE=49098289]آره وقتی عکس میندازی به خاطر فلش دوربین رنگش نمیفته....چقد طول کشید تا خط دوم رنگ گرفت؟[/QUO

همون لحظه

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
ازمایش😕مثل الان من شده دیگه

بله گلم

ولی من به آزمایشه شک کردم

پس چرا بی بی مثبت شد

برای شما بعد چند دقیقه هاله انداخت؟برای من یک ربع ، تا چند دقیقه اول منفی بود

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=49098289]آره وقتی عکس میندازی به خاطر فلش دوربین رنگش نمیفته....چقد طول کشید تا خط دوم رنگ گر ...

خوب تبسم جان همون لحظه انداخته ان شااله مثبته

برای من بعد یه ربع بود

روی مدیکور هم نوشته 2 دقیقه اول جواب موثقه

بله گلم ولی من به آزمایشه شک کردم پس چرا بی بی مثبت شد برای شما بعد چند دقیقه هاله انداخت؟برای من ...

من هم دیشب بی بی زدم اولش منفی بود بعد نیم ساعت که رفتم دسشویی دیدم رنگ گرفته ...البته من شش روز دیگه به پریودی دارم

عزیزم من حاله رو دیدم ،مال منم همینقدر کمرنگ بود ولی باردار بودم ،شمام بارداری مبارکه😍

شما آزمایشت بعدش مثبت شد؟ چند روز بعد؟

من هم دیشب بی بی زدم اولش منفی بود بعد نیم ساعت که رفتم دسشویی دیدم رنگ گرفته ...البته من شش روز دیگ ...

آزمایش دادید؟

من آز دادم منفی شد

موثقه؟

من که تا عقب نندازم آزمایش نمیدم ....ولی اگه آزمایش گفته منفی مطمئن باشید منفیه ...شایدم خیلی زود رف ...

3روز مونده به پری

فکر کنم برای آزمایش خیلی زود نباشه منظورم اینهکه اگه بی بی چک نشون بده خون هم باید نشون بده 

ممنون گلم

شما آزمایشت بعدش مثبت شد؟ چند روز بعد؟

من تا یه هفته همش بیبی هام مثبت میشد ولی ب مرور پر رنگ میشد بعده یه هفته رفتم آز مثبت شد 

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
عزیزم من حاله رو دیدم ،مال منم همینقدر کمرنگ بود ولی باردار بودم ،شمام بارداری مبارکه😍

😕زهرا جون ماه قبل هم مثبت شده بود ولی پریود شدم توو این دو سال اینجوری نشده بود واقعا نمیدونم علتش چیه

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من که تا عقب نندازم آزمایش نمیدم ....ولی اگه آزمایش گفته منفی مطمئن باشید منفیه ...شایدم خیلی زود رف ...

منم میزارم اگر عقب افتاد میرم ازمایش