بی بی چکم هاله انداخت😕توی عکس واضح نیس ولی هاله ش مشخصه کامل
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
مبارکه ...چقد امروز بی بی مثبت داریم...من عکس بی بی مثبت دوست دارم بزار ببینیم...چندمته؟
3روز دیگه موعدمه
به نظر خودم منفیه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مگه نمیگی هاله افتاد؟ پس مثبته دیگه...من م دیشب بی بی زدم هاله افتاد اما چون همون اول نیفتاد و از دسشویی رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم هاله افتاده من هم شک دارم که نکنه الکی بوده
مگه نمیگی هاله افتاد؟ پس مثبته دیگه...من م دیشب بی بی زدم هاله افتاد اما چون همون اول نیفتاد و از دس ...
توو عکس خیلی کمرنگ میفته علتش نمیدونم چیه حتما رنگ نداره به خاطر اینه
ان شااله که آزمایشت هم مثبته گلم دوست عزیز من دیشب روز 27 سیکل بی بی زدم یه هاله در حد توهم ا ...
ازمایش😕مثل الان من شده دیگه