بی بی چکم هاله انداخت😕توی عکس واضح نیس ولی هاله ش مشخصه کامل
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
[QUOTE=49098289]آره وقتی عکس میندازی به خاطر فلش دوربین رنگش نمیفته....چقد طول کشید تا خط دوم رنگ گرفت؟[/QUO
همون لحظه
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم من حاله رو دیدم ،مال منم همینقدر کمرنگ بود ولی باردار بودم ،شمام بارداری مبارکه😍
😕زهرا جون ماه قبل هم مثبت شده بود ولی پریود شدم توو این دو سال اینجوری نشده بود واقعا نمیدونم علتش چیه
من که تا عقب نندازم آزمایش نمیدم ....ولی اگه آزمایش گفته منفی مطمئن باشید منفیه ...شایدم خیلی زود رف ...
منم میزارم اگر عقب افتاد میرم ازمایش