2777
2789
عنوان

از کلمه حکمت و مصلحت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست

نمیدونم چی بگم

منم یه وقتایی همین حالیم دلم میگیره و امونمو میبره

شروع میکنم به گله و شکایت

باز فکر میکنم که حال و روز بد ته نداره ممکنه یکی حال بدتری داشته باشه و از گله هام خجالت میکشم 

اینجای تاریخ خیلی خیلی سخت میگذره 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

نمیشه به جهنم این همه غصه خوردیم به کجا رسیدیم بیخیال

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حسرت زندگی کسی رو بخوری وقتی نه گذشته اش معلومه نه آیندش نه تد قلبش

دیگه هر کس یه سهمی داره، سهم بعضیا از خوشبختی کمتره و حسرت خوردن ن تنها دردی رو دوا نمیکنه خودشم میشه درد

خدا رو چه دیدی

شما باید دنیارو برای آخرت بخواهی 

نباید دنیا رو واس دنیا بخواهی 

در امور دنیوی نگاه به پایین تر از خودت باشه 

در امور اخروی نگاهت به بالاتر از خودت باشه 

یعنی مثلا اگه شما پراید داری به کسی نگاه کن که اصلا ماشین نداره این شد دنیوی 

در امور اخروی هم میگی نمازت اول وقته خب به کسی نگاه کن که نماز شبش قضا نمیشه 

اینجوری خیلی راحت مشکلات پشت سر میذاری

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما باید دنیارو برای آخرت بخواهی نباید دنیا رو واس دنیا بخواهی در امور دنیوی نگاه به پایین تر از خود ...

چه تضمینی هست این که شما میگی درست باشه با عرض معذرت اگه حرفاتون درست نباشه علاوه بر دردهایی که تو این دنیا میکشیم حس منگلی هم بهش اضافه میشه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
شما باید دنیارو برای آخرت بخواهی نباید دنیا رو واس دنیا بخواهی در امور دنیوی نگاه به پایین تر از خود ...

شما نماز شب میخونید،؟؟حاجت میده؟؟؟

ای دوست برایم دعا کن🌹
چه تضمینی هست این که شما میگی درست باشه با عرض معذرت اگه حرفاتون درست نباشه علاوه بر دردهایی که تو ا ...

اگه خدارو باور داریم پس باید به حرفش اعتماد کنیم 

نمی‌شود خدا باشد ولی عادل نباشد حکیم نباشد رحیم نباشد 

عدالت خدا با معاد محقق می‌شود راه دیگری ندارد 

ضمن اینکه بحث سعادت و شقاوت ابدی است 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه خدارو باور داریم پس باید به حرفش اعتماد کنیم نمی‌شود خدا باشد ولی عادل نباشد حکیم نباشد رحیم نبا ...

منم از ته دلم می‌خوام خدا عادل باشه.

شما نماز شب میخونید،؟؟حاجت میده؟؟؟

بله 

حاجت رو خدا میده 

و این دعاها و چله ها و نماز شب خواندن ها در حد مقتضی عمل میکنه و ممکنه مارو یک قدم به آن حاجت نزدیکتر کنه اگرم به حاجت خود نرسیدیم خدا بهترشو میده 

اگرم نداد شاید بعدا بده 

اگرم نداد این دعاها بلاها از ما دفع کرده و خود بی خبریم 

ضمن اینکه تاثیر دعاهای مستجاب نشده ما در قیامت به حدی است که قابل توصیف نیست 

بنده حتی یک تاپیک التماس  دعا رو سعی میکنم از دست ندم 

مثل بازی سکه میپری اینور اونور تا همشو جمع کنی 

منم از ته دلم می‌خوام خدا عادل باشه.

خدا که عادل هستش 

باید به عدالت خدا پی ببری 

اگه شبهه ای داری در مورد عدالت خدا که حتما داری بپرس تا پاسخگو باشم

خدا که عادل هستش باید به عدالت خدا پی ببری اگه شبهه ای داری در مورد عدالت خدا که حتما داری بپرس تا پ ...

بیشتر از شبهه شاکیم از خدایی بینهایت دوستش داشتم اما اینقدر بلا سرم آورد که دیگه مطمئن شدم منو دوست نداره😔

بیشتر از شبهه شاکیم از خدایی بینهایت دوستش داشتم اما اینقدر بلا سرم آورد که دیگه مطمئن شدم منو دوست ...

خدا چه بلایی سر شما آورده؟ 

یه نمونه نام ببرید از اونایی که قابل ذکر است

خدا چه بلایی سر شما آورده؟ یه نمونه نام ببرید از اونایی که قابل ذکر است

مرگ عزیزترین شخص زندگیم