2777
2789
عنوان

از کلمه حکمت و مصلحت متنفرم

265 بازدید | 34 پست

چطور فقط برا ما محلحت بود بقیه به خوبی و خوشی به ارزوهاشون رسیدن 

دیگه حسرت زندگی بقیه داره خفم میکنه 

تا حالا نشده چیزی بخوام و بشه 

انقدم. نماز اول وقت و ذکر و دعا میخونم که بشه اما نمیشه

به ته خط رسیدم 

فقط دارم روزارو میگذرونم تا تموم شه این زندگی کوفتی

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چیشده عزیزم؟🥲

کلی میگم 

زندگیم همش بدبختیه تا میخوام خوش باشم یه بدبختی دیگه میاد

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

حق داری گلم خسته بشی ولی ناامید نشو ادامه بده قطعا خدا بهترین و برات درنظر داره

چند ساله دارم همینو میگم 

اما کو😔

تلاش کن فقط 

نماز و راز و نیاز باعث آرامش روانت میشه همین 

توی اوج سختی کار میفهمی تنها نیستی یکی هست دوست داره ولی باید خودت دست به کارشی گلم

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

از چی ناراحتی

از کل زندگیم. از عشق خیانتکارم بگم یا خانواده بی. رحمم یال قیول نشدنم یا بی پولیم 

به ته ته رسیدم