2777
2789
عنوان

چقد زنای وسواسی حال بهم زنن

448 بازدید | 38 پست

درسته ادم باید تمیز باشه ولی بعضیا واقعا وسواسین یکسره نق میزنن وای چرااینو اینجا گذاشتی وای چرا فلان جا کثیفه وای چرافلانه بدبخت شوهرو بچه هاشون هرچیزی تعادلش خوبه متنفرم از غرغرکردن زیاد شل کن بره بابا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم دست خودم نیست فکر ادمو روانی میکنه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وسواس زن و مرد نداره.

حال بهم زن نیستن بیمارن.

نمیدونی خودشون بیشتر از بقیه عذاب میکشن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دست خودشون نیس ک

فکرمیکنن هرچیزی رو باید ۳-۴بار بشورن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

آدمایی که وسواس دارن دست خودشون نیست واقعا 

باید درمان بشن 

من خودم یه دوره ای وسواس داشتم واقعا وسواس به نظرم یه بیماریه، آدم تا خوب نشه نمی‌فهمه زندگی چیه

خدایا شکرت ...  

عزیزم شده یه چیز دست تو نباشه ؟؟

این دقیقا برا من همینه 

وسواس بیماریه ببخشید که از نظر تو یه حال بهم زن حساب میشم 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.