2777
2789
عنوان

ضایع شدم پیش پارتنرم آیا

120 بازدید | 11 پست

پارتنرم چن روزه کسله خسته هس سربازه آخه 

درست حسابی حرف نمیزنه 

منم تو فاز بی محلی و غرور بودم ولی الان کرم گرفتم زنگش زدم در مد یک دقیقه زودم قطع کردم ی احوالپرسی کوتاه. 

اولش میخاستم بینم روشنه یا خاموش دیدم روشنه و رود جواب داد.

الان حس میکنم ضایع شدم ک قبل از زنگ زدنش‌ من زدم. باید میذاشتم خودش اول میزد. 

حالا میتونم با پیامک بگمش « راستش تماس گرفته بودم ی مسئله ای راجب آبجیت بگم ک نیازش بود، دیدم حالشو نداری گفتم وقتش نیس» ( آخه آبجیش هم دوستمه ی جورایی و الان تو شرایط خوبی نیس خواهرش نیاز ب حمایت برادرش داره،‌و واقعا هم قصدم بود ک بهش بگم.. ولی الان اینو بگم ضایع شدنمم جمع میشه، آره) 

بگم الان ؟

دوماه تو رابطه ایم قصدمون ازدواجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ای ؟ مگه زنگ زدن نوبتیه اگه قصدت زندگی کردنه واقعا اشتباهه دو دو تا کردن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بچه ای ؟ مگه زنگ زدن نوبتیه اگه قصدت زندگی کردنه واقعا اشتباهه دو دو تا کردن

الان خودش پیام داد 

البته تو تماس هم بهش گفتم نمیتونم تلفنی صحبت کنم اگر دوست داشتی پیام بده..

ینی الان ب اجبار حرف من پیام داده؟! اگ خودم اشاره ب پیام نمی‌کردم نمیداد؟!

تو رابطه غرور نداشته باش مخصوصا الان ک ب اندازه کافی کلافه میکنن سربازارو

فقط سربازا کلافه نیستن  

منم ب اندازه کافی زندگیم بالا و پایین و کلافگی داره ولی فقط مشکلات پسرا ب چشم میاد 

الان خودش پیام داد البته تو تماس هم بهش گفتم نمیتونم تلفنی صحبت کنم اگر دوست داشتی پیام بده..ینی الا ...

ببین گلم توی رابطه دنبال این نباش زنگ زد بزنم نزد نزنم هر وقت دوست داشتی بزن مثلا شاید یه روز طرف حالش خوب نباشه اصلا نخواد صحبت کنه آدما باید همو درک کنن اونم همش بخواد یه طرفه زنگ بزنه یه جا خسته میشه نشه هم تو عادت میکنی مشغلش زیاد شه همش منتظری اون زنگ بزنه و ابن میشه اختلاف 

امیدوارم منظورم متوجه شده باشی اینا تجربه اس دوست داشتی استفاده کن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ببین گلم توی رابطه دنبال این نباش زنگ زد بزنم نزد نزنم هر وقت دوست داشتی بزن مثلا شاید یه روز طرف حا ...

به عزیزم منم دوست دارم مث نظر شما دقیقا رفتار کنم 

ولی میبینم تا بی محلی نکنم قدرمو نمیدونه انگار. اگ اینجوری مساوی با تعداد دفعات خودش تماس بگیرم ی جوری میشه فک میکنه خبریه