2777
2789

عزیزم این راهی که بهت میگم برای کیست خیلی موثر و مجربه

خمیر ترش به اندازه یک گردو بزرگ،یک قاشق چایخوری جوش شیرین و یک قاشق غذاخوری پودر بابونه

همه رو با هم مخلوط کن بذار روی قسمتی از سینه که کیست داره،حدود۶-۷ساعت باشه بعد بردار

روشو با یه پارچه ببند که نریزه،نه خیلی محکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم من اصلا نمیخورم گاهی چای سبز من تیروویمدم ۵ تا غده داره اینم روش واقعا خدا به داد برسه  ...

اتفاقامن توتیروییدیعالم کیست کلوییددارم اتفاقی فهمیدم نمیدونم ربطش چیه ولی احساس میکنم همه بهم مربوطن یحالت هورمونی شایداربس استرسی بودم تخمدانمم همینجودهمشون تویسال شد

وخدایی که بشدت کافیست
اتفاقامن توتیروییدیعالم کیست کلوییددارم اتفاقی فهمیدم نمیدونم ربطش چیه ولی احساس میکنم همه بهم مربوط ...

وای منم

من شش سال تو یک اتاق تنها زندگی کردم بافشار روحی زیاد 

و تبرمابت

یهو بعد تب مالت کیست وندولدتیدووید بعد سیته

یعنی به چی مربوطه

من بسیارررررررررررر استرسیم .تحقیق کردی منم بگو

راستش سونوگرافی گفت مهم نیس.دکترمم دکتر خوبیه بردم جوابشو چیزی نداد.ولی برای این کار باید بریم جراح ...

چون دیر متوجه شده بود و پبشرفت کرده بود کم کم کمر و استخوانهاش درگیر شد و ریشه کرد همه جاش

ممنونم 

روح همه رفتگان شما شاد

اخه بااین دکترای احمقی که ماداریم هیچی تغییرنمیکنه بدترهم میشه منم وقتی لباس ریزمو درمیارم سینهام به ...

باید سوتین ببندی خودشم فیت باشه که تحریک نشه کیستا حتی عذر میخوام نباید دستمالی بشه و اینکه بالا پایین نپری ورزشای بدون پرش بکنی و شنا هم نری چون من دارم هم کیست هم فیبروکیستیک میدونم با اونا بدتر میشه . ویتامین E و قرص گل مغربی هم خوبه که اینا به سفارش دکتره . پیاده روی هم خیلی خوبه که متاسفانه این روزا نمیشه .

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
من كيست سينه داشتم و براي درمان رفتم پيش دكتر صلاتي خداروشكر درمان شدم با قرص و نيازي به جراحي نشد، ...

شما چه قرصابی خوردی ؟

براشمام اینقدرشدیده همش احساس میکنم من فقط اینجوریم  گریه میکنم دراونحد میترسم میگم نکنه یچیز ...

منم همونطورم پدرم درمیاد .

من پریودام بهم ریخته بود در ماه دوبار پریود میشدم .سینه هامم دردناک .قرص داد چنتا بود گفت روز پنجم پ ...

عزیزم دلیل دوباردپریودیت ودردسینت چی بوداون ماه دلیل دردت سینت چی بودخوب شدی عزیزم لطفا جواب بده مرسی

عزیزم دلیل دوباردپریودیت ودردسینت چی بوداون ماه دلیل دردت سینت چی بودخوب شدی عزیزم لطفا جواب بده مرس ...

کیست سینه دارم.خوب ک نمیشه اکثرا همه دارن باید پرهیز غذایی داشته باشم

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
باید سوتین ببندی خودشم فیت باشه که تحریک نشه کیستا حتی عذر میخوام نباید دستمالی بشه و اینکه بالا پای ...

عزیزم میسه تووی این مورد که گفتی بیشتر توضیح بدی یعنی سوتین ببندیم خوبه؟  در ضمن اگه تدابیر دیگه ای بلدی در زمینه کیست و فیبروکیستیک توضیح بده ممنون میشم قرص چی مصرف میکنی؟ چند کیست داری؟ اندازشون چقدره؟ آخه به خاطر کرونا میری واسه سونو گرافی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

مامانی جان نگران نباش کیست سینه درمان میشه اونقدر که شما نگرانی خطرناک نیست 

دوست من تو سینه اش سه تا داشت عمل کرد و خوب شد 

من یکسال پیش سینه ام رو جراحی کرده بودم و کوچیکش کردم از دکترم خیلی راضی بودم به دوستم معرفی کردم و اونم رفت و عمل کرد و خدارو شکر الان حالش خوبه میخوای ادرس اینستای دکترم رو به توهم بدم تشخیص هاش درسته و کارش خیلی خوبه اگه خواستی ی سر برو پیشش 

دکتر مریم شفیعی

http://www.instagram.com/dr_maryam_shafiei/
09105656376

منظورت فیبروکیستیکه؟؟ من هستم ازدردکلافم روانی شدم دراینحده پیش دکترضییایی رفتم توکلینیک پستان خاتم ...

عزیزم کیست های سینه شما خوب شد؟؟؟

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟